vineri, 5 martie 2010

PAUL van DYK : Bucuresti - Arenele Romane 2010 !

Ieri ne-au venit prin curier, mie lui Bogdan si Dragos, cele 3 bilete pe care le-am comandat pe net pentru al 2-lea mare concert de trance al anului 2010.

Dupa ce Ferry Corsten ne-a vizitat recent, vor urma (sa nu spuneti ca ati auzit de la mine) ATB, Tiesto, Markus Schulz etc. Stati p'acilea, pentru alte informatii ;)

The Mission implineste 10 ani de activitate anul acesta asa ca fiecare eveniment va fi unul aniversar.



Prima data vom sarbatori 10 ani de The Mission cu o petrecere care il are invitat pe unul dintre cei mai iubiti DJ de trance din lume, Paul Van Dyk, aflat in turneul Volume World Tour 2010.

Printre sponsori este si Pro Fm Dance - postul de radio aflat mereu alaturi de evenimentele majore din muzica trance, in ultima vreme.

Prin vara se va promova main-eventul anului "Dance Weekend" care, anul trecut, i-a avut ca invitati speciali, pe Armin van Buuren si Tiesto. A fost, de departe, cel mai fain uichend si concert la care am fost pana acum...
Artistul premiat ani la rand pe plan mondial cu titluri de Best Producer si Best DJ la Trance Awards si aflat mereu in fruntea clasamentelor din DJ Mag va mixa in seara de sambata, 6 martie, la Arenele Romane, intr-un cort incalzit.

Am fost si in 2008 pe 10 octombrie la precedentul concert Paul van Dyk, si era o caldura foarte mare. Asa ca, nu va luati dupa vremea de afara si, sa aveti sambata ceva lejer pe voi, un tricou luat sub o geaca e suficient !





In deschidere vor mixa DJ-ii locali Snatt & Vix, cei care au facut warm-up la Ferry Corsten acum o luna si am ramas impresionat de romanii nostrii. Linkuri utile, aveti aici :
www.paulvandyk.com | www.themission.ro |
www.vandit.com | www.myspace.com/themissionro |


Bilete:
*35 ron avans, prin comanda online la www.bilete.ro sau direct de la Studio Martin, Trance.ro, Music Box, Muzica si City Shop, Bucuresti.
*50 ron la intrare in seara evenimentului.

4 comentarii:

  1. Vreau si eu:((Dar din pacate nu pot ajunge...maine am olimpiada:-s

    RăspundețiȘtergere
  2. mult succes maine Vali la olimpiada, iti tin pumnii :)cat despre astfel de concerte, o sa ajungi si tu. iti place genul asta musical ? eu pe langa musica, imi place sa vad ceva de calitate. ca atare, prefer sa fiu de 3-4 ori pe an in mijlocul unor astfel de evenimente si showuri la nivel european, decat intr-o discoteica banala si galagioasa.vorba aia : decat o viata de caine, mai bine cativa ani de vultur :)uichend placut !

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc!Sa fie desi sunt putin dezamagita...Si distractie placuta la concert!:X

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)