sâmbătă, 15 decembrie 2012

WEEKend LINK : Facebook, Hater, Locuri Interzise !



LINK 1 : Ariel Constantinof de la Motivonti prezinta un documentar foarte interesant (de 45 minute) despre Facebook si creatorul sau - Mark Zuckerberg.  E musai, sa il vizionati ! 

Veti afla, cum a reusit Mark sa dezvolte acest proiect, sa reziste tentatiilor de a-l vinde si cum a ajuns Facebook - dupa parerea mea - cel mai tare lucru aparut in ultimii 10-20 de ani din perspectiva interactiunii in online.






LINK 2 : unul din bloggeri pe care il citesc cu atentie si il recomand pentru articole quality este Mihai Comanescu. In cel de astazi,  el defineste si exemplifica termenul de "hater" (cel care uraste - provenit de la expresia "haters gonna hate") si implicatiile sale in online pentru cei care aleg aceasta postura. O lectura binevenita, pentru cei care ezitati in a va asuma rolul de troller si hipster :)



LINK 3 : stiti ce au in comun urmatoarele locuri : Baza Menwith Hill & Pine Gap, Mount Weather, Templul Ise, Camera 39, Aria 51, White’s Gentlemen’s Club, Metroul 2 Moscova , Arhivele secrete ale Vaticanului, Club 33, Muntele Yamantau si orasul Mezhgorye ?Toate acestea reprezinta cele mai bine pazite locuri din lume si sunt interzise vizitatorilor. In ciuda faptului ca sunt notorii si autoritatile din statele respective au intretinut misterul si povestile neelucidate din jurul lor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)