joi, 6 decembrie 2012

Mos Nicolae vine si la cei obraznici



Vreti sa auziti clisee despre Sfantul Nicolae ? Mno, bun : aveti net, aveti Goagal. Mereti, de cautati ! Suntem de acord si astazi :)

Daca vreti sa cititi istoria acestui sfant (si va recomand), gasiti destule surse de informare pe internet. Asta, daca nu aveti in casa carti bisericesti pe aceasta tema. Ceea ce ar fi chiar fain ! Sper, ca nu cumparati doar FHM sau Top Gear (cazul fericit), ori cartile date moaca la ziarele "quality" din Romani(k)a (cazul naspa). 

Am trecut de varsta la care imi doream sa primesc dulciuri, fructe, jucarii. Oricum, m-am bucurat mai mult decat cei din ziua de azi care au tot felul de variante si produse furnizate de piata si concurenta. 

Generatia cu cheia la gat nu adormea niciodata pana nu isi facea ghetutele in Ajun de Mos Nicolae. Totusi, pot spune, ca ma multumesc si cu o nuia astazii. Ba, chiar insist :D

Revenind, la questiune : cei care chiar credeti ca o atitudine cuviincioasa : cumintenie, smerenie, fapte bune, etc va aduc mai aproape de "o dreapta rasplata" - este bine sa continuati asa. Totusi, chiar nu ati avut niciodata tentatii ?

Stiti voi, vorba aia pe care v-am mai rostit-o de cateva ori aci : suma viciilor unei persoane este mereu constanta ; fiecare dintre noi, suntem supusi tentatiilor si, la un moment dat, fie alergam departe de ele, fie ne impiedicam :D

LA MULTI ANI, sfintilor si sfintelor care aveti astazi ziua onomastica, ori pe cineva drag in familion de aniversat si cadorisit. Nu uitati, Mos Nicolae vine astazi si la cei obraznici - nu face discriminari !

Fiti buni si, mai ales, fiti nebuni ! Acesta e cadoul meu, pentru voi :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)