marți, 18 decembrie 2012

BREAKING NEWS : Basescu a inghitit ?!




Pornind de la postarea corecta a lui Arhi voi invedera (suna misto, aproape elevat) aceeasi idee intr-un articol care nu va bulversa curvele virgine mioritice care se "apleaca" decat doar la Patapievici, Cartarescu si Coelho ! Si, fuck dragoste, nu sex ..

E marti dimineata si esti de cateva ore la scarbici. Ti-ai baut naspeta de cafea facuta din surogatul de ieri ce a prins o crusta alba in ibricul cu smaltul sarit.

Apropo, nu uita, sa dai Like & Share pe Facebook la cateva poze cu pisici. Abia astept sa imi apara pe wall si sa iti dau Spam & Block ! Colega ta de birou a plecat la simigerie sa cumpere covrigi pentru toata deconcentrata in care ai intrat si tu dupa ce ti-ai ros coatele in studentia la Spiru Haret.

Daca esti o capreoara cu botic umed, astupa-ti urechile: va mirosi a gang-bang politico-mioritic in acest text licentios ! Daca nu te-ai intrebat, ce rost are sa-ti astupi urechile cand "miroase a ceva", schimba-ti culoarea parului ..  
...........
 
Iata, cateva minciuni notorii ale lui Traian Basescu : Petre (Roman), esti cel mai bun, ii trag pe corupti in tzepe la Piata Victoriei, nu voi mari TVA si nu voi reduce salariile, voi demisiona in maxim 5 minute, imprumutul de la FMI nu va merge in sistemul public de pensii, voi veni in fiecare sambata in Piata Universitatii etc.

USL e majoritar in Parlament. Conform Constitutiei, trebuie sa fie consultat, pentru nominalizarea Premierului. Va propun, sa analizam, urmatoarele afirmatii din politichia mioritica recenta : 

1. Base a zis acu' 1 luna ca nu-l va mai .. 4P : pune pe Ponta Premier !
2. ieri seara, l-a numit Prim Minstru si ii cur gea ceva din coltul gurii
3. Intrebare cu iz de pornaciune mioritica: credeti, ca Base a inghitit ? 

Cum, ce ? Nu e clar ?! Pentru a comenta, tre' sa ai imaginatie, olecuta cunostinte de politica, mult umor, curaj si sa treci peste formularile ireventioase dinsus ori inhibitiile stupide. Fireste, ma gandesc la inghititul in sec, inghititul broastei, nu la altceva ! Hai, ca nu a fost asa de porno, articolul asta :)


2 comentarii:

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)