miercuri, 12 decembrie 2012

12-12-12 Apocalipsa vs Zi Inspirationala



Apocalipsa 2012 o sa intarzie, la cat de in urma e Romani(k)a. Eu cred ca lucrurile stau mai degraba bine si aceasta data are o incarcatura pozitiva daca vom vedea partea placuta din semnificatiile cifrei 12. In decembrie 2012, Soarele se va alinia cu centrul galaxiei, eveniment unic in ultimii 26.000 de ani. Scenariile apocaliptice fac referire la :


- Un asteroid se va zdrobi de Pamant
- In 2012 ne "intalnim" cu planeta Nibiru
- Polii magnetici ai Pamantului se vor inversa
- O supernova sau hipernova va iradia Pamantul
- Un nor de energie negativa va inghiti tot sistem solar 
- Alinierea Jupiter si Saturn va perturba gravitational planeta
- Soarele se va alinia cu ecuatorul galactic la solstitiului de iarna
- Schimbari in campul magnetic al Soarelui vor duce la explozii orbitoare



Cateva date interesante :

- din Egiptul Antic avem calendarul cu 12 luni iar romanii l-au impartit, in functie de latitudine, in 1,2,4 anotimpuri. Ziua are 24 de ore (12x2), iar fiecare ora are 60 de minute (12x5).

- 360 de grade (12x10x3)
in cerc. 12 Apostoli ai lui Iisus Hristos. Zodiacul impartit in 12 zodii.

- 12 poate fi impartit exact in jumatati, treimi, sferturi, sesimi, doisprezecimi. Aceste proprietati fac ca numarul 12 sa fie foarte folosit in stiinta (impartirea orelor) dar si in societate. 

Apocalipsa preconizata de unii astazi trebuia sa aibe o fireasca sincronizare cu un fus orar sau grad de civilizatie si dezvoltare cel putin mediu existent in lumea asta. Caz in care, sigur ne va ocoli, are si Apocalipsa demnitatea ei, nu vine oriunde :D

Nu uitati, suntem cu 2 ore dupa ora Europei Centrale - Central European Time (CET). Asa ca, stati linistiti : daca e ceva - ne uitam la italieni, germani sau francezi. Apoi, daca e naspa treaba, o vom intampina cu paine si sare, in buna noastra traditie romaneasca :))

Apropos, ce faceti astazi 12-12-12 la ora 12:12 ??

4 comentarii:

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)