duminică, 18 noiembrie 2012

WEEKend LINK : Bursa, Gazprom, Blog




LINK 1 : trupa Proconsul ne spunea acum cativa, intr-o melodie celebra, "de la rusi, vine ploaia". Dupa 1989, noi ne-am convins de un alt adevar, cu mult mai important - "de la rusi, vine ... gazul". In preajma alegerilor pentru Parlamentul Romaniei, trebuie sa ne intereseze si pozitionarea strategica fata de deciziile majore din politica externa a Romaniei, din partea Gazprom - colosul de la rasarit.

LINK 2 : daca va pasioneaza jocul la bursa, cei de la Wall Street va recomanda actiunile Facebook care vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti. Pe sistemul alternativ de tranzactionare al BVB mai sunt disponibile investitorilor romani titlurile a 10 companii americane aduse de catre Tradeville, printre actiunile respective regasindu-se Microsoft, Google, McDonald's, Apple, Intel si Coca-Cola.

LINK 3 : inca un articol extrem de bine gandit, scris si argumentat din partea celei pe care o citesc cu mare placere si trag o serie de invataminte. Dojo continua seria de articole in care ne detaliaza cele mai importante etape si decizii pe care trebuie sa le urmeze un blogger in evolutia lui in online. Veti gasi multe aspecte referitoare la bani, publicitate, comentarii si comunitatea inchegata in jurul blogului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)