luni, 5 noiembrie 2012

Steaua vs Dinamo = Tiki Taka vs Miau Miau



Steaua - Dinamo ramane un derby de istorie in Romania. Aseara, am asistat la un meci cu adevarat spectaculos, un public civilizat si numeros prezent pe Arena Nationala din Bucuresti.
Din pacate, sunt carcotasi care gasesc mereu ceva de comentat chiar si atunci cand lucrurile sunt foarte evidente contra a ceea ce afirma. Este vorba, de faza litigioasa cu o potentiala lovitura de penalty pentru Dinamo. Nu stiu daca a fost penalty, dar stiu ca s-a vazut diferenta de abordare intre cele 2 echipe pe parcursul partidei !


E de bun simt sa te uiti in online - la indemana ne este Facebook care aseara era aproape blocat de astfel de topicuri in care fanii de la Steaua impartaseau unii cu altii bucuria succesului in fata rivalilor de traditie de la Dinamo ! La un slide pe peretele fiecaruia dintre noi, cel putin 2/3 au tinut si apreciat jocul ros-albastrilor. Indiferent de faza aceea discutabila, imaginea in ansamblu arata o echipa dinamo care (mai degraba) s-a trezit cu un gol si nu a stiut sa gestioneze avantajul !

In caz ca cineva se gandeste sa aduca ca si contra-argument prestatia arbitrului din Belgia, amintiti-va ca nu poate avea prezumtia de vinovatie a lui Sorin Corpodean care a distrus atatea derby-uri Steaua - Dinamo !

In final, o stire pe surse : TOTI fanii echipe Dinamo din Focsani s-au strans aseara intr-un pub spre a-si incuraja echipa favorita! La final, au fost vazuti suindu-se in graba intr-un Cielo alb-rosu cu numere de Bulgaria ! Articol dedicat pentru toti catelushii care acum au ragusit si cotcodacesc .. miau-miau :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)