luni, 26 noiembrie 2012

Moves like Jagger - nunta neconventionala :)




"Moves like Jagger" e melodia de la Maroon 5 aleasa foarte inspirat de catre Andra şi Alex - protagonistii primului concept de nunta din Romania bazat pe multa implicare din partea mirilor.
Ingredientele acestui rezultat sunt : voie buna, implicare maxima, invitatii deschisi catre dorita de a face ceva inedit raportat la traditiile romanesti.


Este vorba despre o nunta neconventionala, care iese din peisajul acesta cam gri al unor nunti la romani ! Ma bucur, pentru ca 2 focsaneni sunt protagonisti in asa ceva. Preotul, care slujeste la Biserica de langa Scoala nr. 9 "Stefan cel Mare" din Focsani, s-a prins si el in rol. Mi-au placut si bunicutele in biserica cum fredonau piesa prea-minunata.

Daca va intrebati, cine sunt responsabili de aceasta noua abordare, va voi lasa si un link pe care il promovez azi - MadVideo.Ro. Le-am trimis o solicitare de a primi un cod pe care sa il inserez in cadrul unui articol free pe blog. Raspunsul lor - pe care il inteleg si ma voi conforma - a fost acesta :
"apreciem foarte mult intenţia dumneavoastră de a promova acest post. Conform politicii site-ului madvideo.ro, toate materialele au (© madvideo.ro) şi nu pot fi publicate pe alte site-uri. Creaţiile sunt marca madvideo.ro ce se supun unor restricţii de colaborare din partea persoanelor ce deţin acest proiect. Vă mulţumim pentru înţelegere" !
Prin urmare, pentru a va convinge de orginalitatea si ideea fantastica si de a apela la serviciile lor (pe care vi le recomand) o sa va rog sa mergeti sa vizionati materialul pe site-lor lor.

Apoi, reveniti pe blog, sa comentam - Voi, ce parere aveti : ati incerca ideea aceasta ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)