sâmbătă, 7 august 2010

WEEKend LINK !

LINK 1 : un prim articol pe care vi-l recomand, este luat de pe blogul Principelui Radu, abordand un subiect extrem de interesant, dupa parerea mea, ca unul care are un respect pentru casa Regala a Romaniei. 
Estre vorba despre Reginele Romaniei : o incursiune intr-o istorie facinanta a poporului roman prin 47 imagini, cuprinzand portrete ale Reginelor Elisabeta, Maria și Elena, de la diverse varste și din diverse epoci, impreuna cu cateva fotografii ale copiilor Reginei Maria, coperte de carte sau fotocopii ale tablourilor semnate de ea.

LINK 2 : vrei sa te angajezi, in perioada de criza ? cam greu, desi nu e imposibil... Despre cum sa iti maresti sansele la un interviu, va da cateva ponturi Arhi pe blogul lui, in stilu-i caracteristic...

LINK 3 : o chestie foarte faina se petrece de ceva vreme in mediul on-line, pentru micutul  targ de pe Milcov, zic unii : cochet, micut si curatel.
Ma refer la proiectul "Povestesc Focsaniul" - demarat de catre Adi Ciglenean, care-si propune o treaba foarte buna pentru cei care au domiciliat, au trecut sau care isi traiesc viata in orasul Unirii. 
Prin acest demers laudabil, putem scoate in evidenta, fapte din copilaria si adolescenta noastra pe care le putem povesti si insera intr-un articol postat pe acest sait. Plus referirea la locuri de suflet ale fiecaruia si puncte de reper, precum celebrele : Ceasul Rau sau Morcovul, usor intrate intr-un anonimat in limbajul cotidian al focsanenilor...
Dar, mai mult decat orice, constientizam ca apartinem aceluiasi spatiu comun si invatam pasii prin care sa ne pese despre "viata cetatii", mergand pana la a ne forma o constiinta si a lua atitudine fata de fata de decizii ale persoanelor publice impicate in administrarea orasului.

Daca ti s-au parut interesante recomandarile mele de week-end si ai un profil pe FaceBook, hai sa le impartasim si altora ! Da si tu, un click, mai jos !

Week-end placut, zambete si racoare :)

4 comentarii:

  1. poate te gandesti sa iti faci cont pe FB ! iti poti promova eficient blogul sau alte proiecte personale, plus ca e o retea de socializare destul de ok.multam fain, de apreciere !

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi eu am găsit "Povestesc Focşaniul"...absolut întâmplător şi până zilele trecute am crezut că e doar aşa...un forum în care fiecare îşi spune gândurile :D. E bine că există astfel de iniţiative!Oricum...dacă se vorbeşte de Focşani e OK! Iubesc oraşul ăsta...şi de abia aştept să mă întorc. Poate prin "Zilele vinului" :).

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)