joi, 26 august 2010

All Inclusive Party @ Times Pub Focsani


Stiti deja, ca de 2 ani merg constant intr-o locatie, cu prietenii mei. Vara asta, au dat lovitura cu piscina care, desi exista si anul trecut, in 2010 a fost (in) centrul atentiei, alaturi de meciurile de fotbal de la Mondialul african si chelneritele noastre dragi ;)
Iata, o chestie foarte faina, urmeaza a fi implementata la sfarsitul acestei saptamani, de catre Liviu si Adi (cei 2 administratori ) in cel mai friendly pub din Focsani - Times. 

Dupa o vara foarte calduroasa, in care am lansat cea mai tare petrecere de vara, unde au participat sute de focsaneni si nu numai, a venit vremea mai racoroasa. Asa ca, incepand de vineri, 27 august, redeschidem clubul de toamna-iarna-primavara, rearanjat, restilizat pentru a fi mai aproape de dorintele voastre si de pofta voastra de distractie !
Prima petrecere de la Times Pub este o noutate absoluta, asa ca va invitam sa testati cel mai nou concept de petrecere din Romania.

All Inclusive Party
inseamna ca, platind o taxa de intrare, aveti la dispozitie o gama larga de bauturi pe care le puteti consuma in cantitati nelimitate, intre orele 22.30 - 00.30. In tot acest timp, va tratam cu muzica buna si incercam sa facem cea mai tare petrecere de vineri seara !

Pretul intrarii : 15 lei pentru fete si 30 de lei pentru baieti si ... bei cat poti ! Va asteptam, sa incepem un sezon plin de distractie, la Times !

UPDATE important : 
* servirea se va face doar la pahar 
* oferta este creata pe baza unui meniu special

3 comentarii:

  1. s-ar putea sa dea faliment clubul, la cat de "insetati" sunt dragii nostri tineri;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceva gen Bulgaria cu all inclusive?:)) adica platesti o taxa si bei cat poti fara sa platesti?:))PS:Daca este asa cat crezi ca vor rezita?;))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Mary : nu pot ei aproviziona, cat putem noi consuma :)) bineinteles, e o adaptare a unei vorbe basesciene :D @ Vali : ecsactly ;)nu se pune problema asa, e o treaba de marketing si de inovatie, ce fac ei acuma la Times. au de unde, e ca la market cu promotiile ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)