luni, 23 august 2010

Sensation White 2010 - 2011 Romania !


Pretul biletelor :
  * Platinum VIP (minim 10 pers.) – 896 RON
  * Golden VIP (-minim 10 pers) - 625 RON
  * Regular acces - 310 RON



Informatia despre S.W. circula de 2 saptamani - un individ pe FaceBook (probabil unul dintre organizatori), a facut ceva valva despre acest concept de succes in Europa (initiat in Olanda). 
Cu aceasta ocazie, destui romani ghertzoi, unii chiar manelisti (la propriu si la figurat) ce vor sa fie vazuti la astfel de eventuri, vor merge la un format care pune accent pe efecte speciale si show dar mai putin pe muzica si ce trebuie sa transmita celor ce indragesc ritmurile respective.
O mare parte sunt dintre cei care nu fac deosebirea intre genericul "house" (de fapt, e "minimal") si ceea ce se asculta in tarile civilizate (mai putin in Romanica) : progressive, trance, uplifting, etc.

Nu sunt surprins de preturi, mai ales ca sunt adeptul concertelor la care sa existe intrare cu bilet si nu gratis ! Totusi, pretul e unul sfidator, prin comparatie cu Armin van Buuren in 2008 in Romania la Arenele Romane cand a avut un set de 9 ore mixaj in continuu (pe o ploaie torentiala in primele 3 ore) la un bilet de doar 50 de lei. Altii DJ la care am fost, pentru un set de 3-5 ore au prestat la preturi decente : Paul van Dyk, Tiesto, Above & Beyond, etc.

Am vazut destule dintre line-up-urile ultimilor ani, chiar din Europa si nu m-au impresionat foarte mult invitatii. Cu cateva mici exceptii : inafara "granzilor" de mai sus (AvB, Tiesto, PvD, A&B) si inca vreo 2-3 mai bunicei : Alex Morph, Markus Schulz, David Guetta. Care stiu sa mixeze la platane.

Poate ca-s catranit, dar cred ca va fi un mare bullshit...
Sa nu-mi spuneti mie Dan Trofin.
Clipul este d'acilea
Pozica d'acoalea !

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=QfXbMtJxRPc]

13 comentarii:

  1. Daca ar fi macar pe jumatatea celui de la Amsterdam ar superb, dar am mari indoilei.

    RăspundețiȘtergere
  2. stii, in mod normal, conceptul e pus in practica de catre cei de la ID&T... si, cum spui si U, am mari indoieli j io. nu cred ca se vor descurca romanasii nostrii, asa cum ii stim. fie dau chix la sunet, fie bulesc ceva la organizare, ori altceva ce te face sa simti ca esti la un happening mioritzic, ca sa zic asa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc din suflet ! înainte scriam în fiecare zi, însă acum... au intrat problemele în casă.

    RăspundețiȘtergere
  4. cu multa placere, Madalina :) fii optimista, totul se poate rezolva cu o stare pozitiva ;)te asteptam, la intrunirile noastre ale bloggarilor, pe viitor !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,As fi interesat de un link-exchange cu blogul dvs, daca sunteti interesat/a astept un mail pe admin@motruinfo.roCu respect,Ursu Radu

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Radu : e ok asa, sa fim respectuosi, cresc sansele sa obtinem ce dorim. apreciez un dialog civilizat...totusi, de ce as face io schimb de link cu cineva necunoscut mie care nu a scris nimic pe blog si, prin urmare, nu are cu ce sa ma convinga ? nu crezi ca este foarte ciudat, Radule ?reflecteaza, inainte sa mai trimiti astfel de cereri. ca sa nu mai zic, despre ce iti propui : filme online si download ! amice, destul de putin, aproape de jenibil !unde e personalitatea ta, ideile si argumentele tale, cu care vrei sa empatizezi si sa convingi pe restul de ceea ce iti propui ?ia zii, dupa cat timp iti bagi AdSense, io zic ca destul de curand...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am inteles ironia postului,dar fie! Nu sunt nici manelista,nici nu fac parte din categoria cocalari,imi place muzica trance!! Asta e o problema ,ca vreau sa dau din buzunarul meu 3mil de lei pentru concertul ala?Sunt sigura de acum ca nu va fi la fel ca in alte tari civilizate,dar asta e.Sa speram ca nu va iesi cu bataie si tot tacamul.

    RăspundețiȘtergere
  8. io ce spusei acum 2 luni :))inseamna ca nu am vorbit prostii aiurea, m-am bazat io pe ceva, nop ;)apropos, de acum incolo, baga si tu un nume, traiasca norocu' tau, ca sa stim cine-ce-cum. nu de alta dar nu inteleg pe cei care nu isi asuma un nume.bafta !

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte misto ca se realizeaza la Romexpo un show de asemenea amploare, chiar ma intrebam daca suntem in stare si noi romanii sa facem ceva de o asemenea amploare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Costi, acest show urma sa fie organizat la precedentul revelion, nu pentru acest an :)oricum, era de asteptat, ca e un bluf, o mare pacaleala. nu ma deranja, sa se intample, dar PRETURILE de la BILETE erau, in mod cert, NESIMTITE !

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar si cu preturile astea mari, s-ar fi gasit destui sa vina la eveniment, pacat ca a picat treaba.

    RăspundețiȘtergere
  12. din cate am mai citit eu, se pare, ca a fost si o mare neseriozitate din partea oragnizatorului Claudiu Patrascu ..

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)