vineri, 20 septembrie 2013

Vodafone - Buferinc : Ghita Ciobanul a pierdut 10 oi si 1 berbec

Ghita Ciobanul - personajul care promoveaza serviciile de internet mobil, a fost inventat de Agentia McCann Erickson pentru Vodafone. In ultimul spot, aflam povestea de aseara cand a pierdut 10 oi si 1 berbec iar acum cauta vinovatii. Avem un Cioby autentic plictisit de .. Buferinc si care cere un pornache pentru colegii de la stana alungand monotonia din varful muntelui.


Ce parere aveti de spoturile Vodafone cu Ghita Ciobanul din Jina (judetul Sibiu) ? Cat de mult v-au convins ? Vizionati si voi acest filmulet, doar daca nu aveti .. Buferinc :)



Cei care folosim serviciile de internet mobil de la Vodafone (eu sunt unul), vrem certitudinea ca serviciile de internet pe mobil vor merge fara intreruperi ! Adica, fara buffering .. Ca sa nu fiu inteles gresit de Vodafone, voi parasi cadrul acesta mioritic si voi afisa un alt clip in care ideea de internet care ruleaza fin si rapid, este mult mai bine sugestionata unui public tinta bine determinat.



Reclama cu Ghita Ciobanul este haioasa; agentia McCann Erickson si-a facut treaba fain. Riscul pentru Vodafone e ca aceste filmulete sa fie apreciate de utlizatori de telefonie mobila care nu-si permit abonament la internet pentru telefonul mobil. Ceea ce inseamna o investitie neproductiva daca nu e dublata de cresterea numarului de abonamente incheiate de clienti. Vodafone Romania se lauda ca au dus semnalul la internet pe telefonul mobil pana in zonele montane. Un lucru bun, pentru ca e destul de nasol, sa ajungem la altitudini mari unde sa constatam "canci" internet pe telefonul mobil si "nema" CheckIn la stana lui Ghita Ciobanul :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)