vineri, 6 septembrie 2013

Cupa Presei la Tenis - Viva Sport Club Galati

Comunicat de presa : Viva Sport Club organizeaza Cupa Presei la Tenis


Pornind de la dorinţa de a dinamiza activitatea şi de a familiariza din ce în ce mai bine reprezentanţii media locali cu competiţiile şi cu lumea tenisului, avem plăcerea să vă invităm să luaţi parte la Cupa Presei la Tenis, organizată sâmbătă : 7 septembrie 2013, pe terenurile de zgură ale Viva Sport Club.


Competiţia, organizată sub patronajul direct al Şcolii de Tenis Viva, va avea un format prietenos. Meciuri pe grupe valorice, cu o sesiunune iniţială de acomodare, în urma căreia se vor forma grupele.  Va continua apoi cu meciurile propriu-zise în format suplu, sistemul de scor fiind cu seturi până la 4 game-uri.


Obiectivul final este acela de a petrece o zi de tenis cu colegi de breaslă într-o atmosferă relaxată, dar competitivă, folosind echipamente şi terenuri de tenis la standarde internaţionale. Aici se vor organiza în lunile septembrie şi octombrie 4 întreceri de tenis pentru copii şi adulţi. Se prefigurează, începand cu 2014, organizarea de compeţii sub egida Federaţiei Române de Tenis şi a Federaţiei Internaţionale de Tenis.


Participarea e gratuita, noi oferind terenurile, mingile si buna dispozitie ! Totul va incepe cu o sesiune de acomodare cu sprijin de specialitate din partea Scolii de Tenis Viva ! Locul de desfasurare : terenurile de tenis ale Viva Club, Str. Aleea Meteo, Nr. 4, Galati. Reunirea participantilor cu incepere de la ora10:00. Organizator, Răzvan Bucuroiu : 0723.17.19.58

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)