luni, 16 septembrie 2013

Never Look Back : nu privi inapoi !

De multe ori, am avut momente (d)in care am inteles ca e inutil sa explicam cuiva cand a inteles ceva deformat (d)intr-o discutie sau a actionat gresit intr-un moment. De aceea, nu are rost, sa fim alaturi de cei ce persista in a gresi ori care tin cont doar de propria opinie.


Exact ca in poza alaturata, trebuie sa privim mereu inainte, sa indraznim si sa provocam lucrurile. Trebuie sa ne decidem noi singuri soarta prin liberul arbitru. Cand am decis sa pornim pe un drum, trebuie sa ne insotim doar de persoanele care semnifica ceva pentru noi.



Iata de ce, de fiecare data cand mergem cu trenul, trebuie sa ne asezam mereu cu fata catre directia de mers. Niciodata, nu am putut si nu voi putea, sa iau loc intr-un compartiment, pe un loc de la geam, daca stau invers directiei de mers. Trenurile ar trebui sa aibe locurile de la geam orientate doar catre inainte. Cine va inventa asa ceva, merita un premiu special.



Pana atunci, gasim destui calatori in tren, exact ca si in viata, care prefera sa stea cu fata catre trecut .. Din pacate ! Never Look Back - (niciodata) nu privi inapoi : este un indemn care trebuie sa ne modeleze constiinta, starile si actiunile noastre de zi cu zi .. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)