sâmbătă, 7 septembrie 2013

Markus Schulz & Ferry Corsten : New World Punx @ Arenele Romane, Bucuresti, Romania

The Mission prezinta NEW WORLD PUNX : 7 Septembrie 2013 ora 22:00 Arenele Romane, Bucuresti. Vom avea o premiera in Romania : 2 DJ internationali de muzica trance : Markus Schulz si Ferry Corsten vin in Romania cu un show back-to-back electrizant. Lineup-ul va fi completat de doi DJ locali Snatt&Vix care vor face si warm-up. Pretul unui bilet in avans este de 45 lei (comanda online pe bilete.ro). La intrare veti plati 60 lei.

New World Punx (NWP) contine seturi puternice pline de ritmuri alerte desi stilurile muzicale ale celor 2 dj sunt destul de diferite. Ei au reusit sa creeze o lume a sunetelor diferita, ce s-a inspirat de la hitul lui Markus Schulz - "The New World" si imnul lui Ferry Corsten - "Punk". Sambata seara, cei care vom merge la concert, vom avea parte de o combinatie inedita de sunete punk imbinate cu stilul melodic, euforic al trance-ului.


Ferry Corsten (Olanda) a fost votat constant unul dintre cei mai buni DJ din lume in sondajele revistelor de specialitate. Ferry are 7 albume de studio si peste 21 de ani de experienta ca dj profesionist. Este unul dintre cei 3 "olandezi zburatori" din EDM, alaturide de Tiesto si Armin van Buuren. Alaturi de acestia, a avut si inca mai are numeroase colaborari ce s-au transpus in piese memorabile. Una este melodia "Gouryella" (1999, cu Tiesto). Alta ar fii "Brute" (2012, cu Armin van Buuren).



Markus Schulz (Germania) detine titlul de cel mai bun DJ American intre anii 2012-2013, in urma voturilor acordate de cititorii revistei Times. Practic, dj german s-a impus bine pe piata americana, reusind in ultimii 10 ani sa se impuna ca un dj de referinta in zona progressive, trance si house.


Legaturile dj german cu Romania si sprijinul sau in dezvoltarea acestui gen musical, au crescut in ultimii ani. A venit in Romania anul trecut pentru un set la Loca Beach Costinesti. Dj german a sprijinit melodia celor de la Snatt&Vix si Alexandra Badoi - Cold Shower : promovand-o in show-ul sau radio binecunoscut la nivel mondial "Global DJ Broadcast" !


[soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/85771775" params="" width=" 100%" height="166" iframe="true" /]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)