vineri, 27 septembrie 2013

Let's Do It Romania 2013

Let's Do It Vrancea 2013 este un proiect coordonat de Asociatia "Pe aripile cunoasterii" reprezentata de catre presedintele acesteia - Florenta Necula : o fata cu multa determinare si atitudine care s-a implicat multe proiecte si actiuni in spatiul public din judetul nostru. Actiunea din acest an 2013 in judetul Vrancea va beneficia de sprijinul profesorilor si autoritatilor locale (politie, primarie). Organizatorii anunta ca la sfarsitul proiectului toti voluntarii vor participa la un eveniment de premiere care va consta si in decernarea unor premii speciale in functie de gradul de implicare a fiecaruia.


Let's Do It Romania este un proiect ce a fost initiat de catre Estonia in anul 2008, iar in 2010 a fost realizat in Portugalia, Romania si Slovenia. Pentru a asigura succesul proiectului echipa organizatoare din Romania cauta sprijinul autoritatilor locale si centrale, operatorilor de salubritate, colectorilor, reciclatorilor, ecologistilor, trusturilor media, companiilor private, ONG-urilor, persoanelor publice si mai ales cetatenilor Romaniei.


Daca doriti sa veniti in sprijinul acestei actiuni cu o sponsorizare sau parteneriat aveti la dispozitie un spatiu publicitar pe site-ul oficial www.LetsDoItRomania.ro Puteti aparea in spotul publicitar care va rula in diferite locatii, pe site-urile media si de socializare. Inscrierile se fac pe echipa (aprox. 30 pers) printr-un mail pe adresa : florenta.necula@gmail.com sau la tel: 0762652929.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)