duminică, 19 mai 2013

TNL Dezvolta Romania






Sambata, 18 mai 2013, Tineretul National Liberal ~ filiala Vrancea a participat la Conferinta Nationala de alegeri a structurilor de conducere ale TNL Romania ! TNL Vrancea a participat cu o delegatie compusa din 60 de tineri liberali din cateva dintre organizatiile judetene : TNL Focsani, TNL Marasesti, TNL Jaristea, TNL Dumitresti, TNL Vanatori, TNL Vizantea, TNL Movilita, TNL Chiojdeni ! Delegatia TNL Vrancea a fost condusa de Viceprimarul Municipiului Focsani - Tudorel TROFIN : Vicepresedinte PNL Focsani si membru in Biroul Permanent National al TNL Romania, Vladimir DUSINSKI - Presedintele TNL Vrancea si Ciprian EPURE - Presedintele TNL Focsani.





La Conferinta a fostadoptat Noul Regulament de organizare si functionare al TNLRomania, s-a lansat site-ul www.EchipaLuiCrin.ro si a fost prezentata motiunea "TNL Dezvolta Romania" - Programul TNL 2013-2015.Procedura inovativa introdusacu acest prilej a fost sistemul de vot electronic cu cartela pentru : B.P.N., T Comunica, TNL Rural si C.O.A.T.L. Dupa numararea voturilor, Presedintele TNL Romania : Florin-Alexandru ALEXE, a fost reconfirmat pentru un nou mandat de 2 ani, prin votul majoritatii delegatilor din structurile locale ale tinerilor liberali din Romania prezenti la aceasta Conferinta Nationala.





Candidatii propusi de TNL Vrancea in aceste structuri nationale care au intrunit votul majoritatii membrilor delegatiilor participante, sunt :


- Dragos CIOBOTARU - membru Biroul Permanent National al TNL Romania (B.P.N.)

- Catalin PROFIR - vicepresedinte Clubul Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali (C.O.A.T.L.)

- Cristian ZIRNA - membru TNL Rural




Cu aceasta ocazie, Tudorel TROFIN care a reprezentat TNL Vrancea in ultimele 2 mandate (2009-2011 si 2011-2013), a renuntat la implicarea politica in cadrul structurilor tinerilor liberali, deoarece statutul prevede varsta maxima de 35 ani pentru activitatea in structuri ale TNL Romania. In locul sau, TNL Vrancea urmeaza sa fie reprezentat de catre Dragos CIOBOTARU - ales la aceasta Conferinta Nationala de alegeri pentru mandatul 2013-2015. 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)