luni, 13 mai 2013

Cum se scoate capusa ? Cu fosfor ..



Capusa nu e asa de ahtiata dupa sange, se pare ca e innebunita dupa aroma de .. fosfor umed ! Nu e o gluma, treaba-i cat se poate de serioasa "pe bune si fara misto" cum se spune mai putin academic ! infipta in piele poate fi tentata sa paraseasca corpul uman daca simte acest miros. Ea poate fi indepartata destul de usor cu un bat de chibrit umezit in partea unde este fosforul cu care trebuiesc facute cateva cercuri in jurul locului unde este infipta capusa. Dupa cateva secunde ea isi va extrage singura capul si se va indrepta catre batul de chibrit fiind atrasa de mirosul de fosfor ! Aceasta metoda de indepartare a capuselor este cea mai sigura si eficienta. Ea preintampina ruperea capului capusei si injectarea salivei acesteia in corpul uman ceea ce poate duce, in unele cazuri, la boala Lyme- daca acea capusa transmite Borrelioza.

Acest pont a circulat in online, in special pe Facebook, in ultima perioada, loc de unde m-am inspirat si eu in acest articol. Daca ati fost la vreun gratar in weekend, o simpla plimbare la un crang, o alergare pe stadion, etc - si ati avut ghinionul de a va alege cu o capusa, puteti incerca acest sfat. Din cate stiu eu, e bine sa aveti asupra voastra mereu o solutie cu alcool, spirt sau orice gasiti prin poseta fetelor si va poate servi la a scoate capusa. De asemenea, purtati imbracaminte deschisa la culoare, spre a observa capusele mai usor.


2 comentarii:

  1. Atentie cu spirtul. Multi au auzit ca pot scoate capusa imbiband un tampon cuspirt, acetona, benzina etc si apasand tamponul peste capusa cu scopul de a nu o lasa sa respire si de a o face sa iese singura.Aceasta metodata nu va face decat sa oblige capusa sa vomite in timp ec este infipta in piele. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Alecia : este foarte posibil sa ai dreptate ! Presupun ca spirtul se aplica in jurul locului unde se afla capusa ! Nicidecum, peste ea ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)