luni, 20 mai 2013

Best Marketing - Hotel Howard Johnson, Bucuresti, Romania


Best Marketing : Noul marketing ~ de la povesti la fapte  : este un eveniment organizat de Revista Biz : maine, Marti : 21 Mai 2013 ! Locatia aleasa pentru aceasta Conferinta este Hotel Howard Johnson, Sala Platinum : Bucuresti, Romania !





In atentia bloggerilor si celor activi in online, interesati de astfel de Conferinte, intrati pe linkul de mai jos pt a va inscrie ! Din cate m-am informat eu, taxa de participare a fost de 75 euro/pers pentru inscrieri pana la 15 mai 2013 ~ respectiv de 95 euro/pers, dupa aceasta data ! Daca este nevoie de un argument in plus, urmariti lista speaker-ilor invitati si Programul Best Marketing !



Cei vizati in mod direct, sunt din cateva domenii strict definite : marketing, publicitate, social media sau PR. Insa, pot participa si aceia dintre voi interesati de trendurile din industria de marketing si comunicare, social media si branding. Ori, daca va propuneti cresterea vanzarilor si transformarea fanilor in clienti, daca sunteti antreprenori si cautati strategii eficiente de marketing.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)