joi, 2 mai 2013

EASTERnBANG electro music : ROA, Marika, NotSoCommonDj, Coco Ventura




EASTERnBANG este un concert de muzica electronica ce are loc Vineri 03 mai 2013 in Focsani. 
Organizatorii Mass Destruction Events au ales o locatie fresh - Sorste Ballroom. Ora de inceput este 22'00 iar cea de final 06'00. Invitatii sunt : 



* R.O.A. (Rise Of Artificial) : Bogdan Popoiag (Unu') si Cezar Stanciulescu (Junkyard) formeaza acest grup aparut in noiembrie 2010 odata cu celebrul single "Ne Place" !  In 2011 a fost cel mai difuzat cantec din fm-ul romanesc. In mai 2011 R.O.A. au lansat albumul "Artificial" cu 3 melodii mai cunoscute : "Sonata in La Minor, "Electronique Simpatique si "D-Aia". 


* Florin Marika e un DJ, producator si promoter implicat activ in fenomenul muzical undergound din Romania anilor '90. El a promovat acest gen de muzica electornica la majoritatea radiourilor din Romania de acest profil : Fun Radio, 2M+(ActivFM), Pro Fm Dance, Vibe FM. In 2010 si 2011 a obtinut la Nights.ro Awards premiul pentru "Cel mai bun concept pentru o serie de petreceri din Romania". Momentan, are o emisiune/set la Dance Fm in fiecare miercuri seara intitulat Selectro.



* NotSoCommon DJ (George) a inceput sa mixeze in 2006 la Cool Cat si a mai colaborat si cu alte locatii : Expirat, Fratelli, Embryo, Mash-up, Sub Bufet, La Blanca, Propaganda, Space, Kulturhaus, Sex Tower Underground Power, Penisula Festival 2009, Palatul Universul. Stilul sau cuprinde grooveuri funky, electro, industrial, alternative, dubstep, house si tehno. Are 2 nominalizari la The Night awards la categoriile “The greatest rise” si “Best Debutant DJ”. 

* Coco Ventura - nu am date despre el. Am aflat ca este un tanar dj din Focsani care va avea un prilej de a mixa alaturi de altii mai cu experienta amintiti mai sus.

Puteti castiga pe Facebook 20 invitatii la EASTERnBANG daca veti intra la acest link si veti proceda conform regulilor concursului de acolo.

Aceasta promovare o fac cu drag pentru un eveniment frumos ce va avea loc in Focsani - orasul nostru fiind la inceput in privinta acestor evenimente cu dj mai cunoscuti din Romania. In acest sens, am luat legatura cu Mass Destruction Events si am vorbit cu Carmen de la PR cu care am stabilit ca voi face un concurs pe blogul meu. Va voi oferi si eu cateva invitatii pentru concertul de muzica electronica de vineri seara.

Nu trebuie sa dati LIKE la pagina mea de Facebook si nu va cer informatii pretentioase din genul electro music / EDM. Totusi, va trebui sa imi spuneti, pentru a castiga cele 2 invitatii duble

1. de ce vreti sa mergeti vineri seara la EASTERnBANG  ?
2. ce DJ / formatie de Electro Music ascultati / cunoasteti  ?

Concursul se incheie maine - Vineri dupa amiaza cand voi comunica organizatorilor cele 2 persoane care vor veni insotite la concert de inca o persoana pentru o seara de muzica electronica asteptata de multi tineri din Focsani. Succes :)


 

3 comentarii:

  1. Vreau sa merg la acest event pentru ca sunt in domeniu, iubesc, mixez si ascult acest gen de muzica. Pe langa acestea, profit de o seara libera perfecta pentru un friends night-out.Ca DJ/formatie de muzica electronica ascult: Optick, Eftimie, Pagal, Rosario, Hawtin, NTFO, Marika, Kolombo, Karmon, Adana Twins, Teenage Mutants, Finnebassen, Beatamines, Blondish, Zavera, Hot Since 82, Tube & Berger, Carl Coxx, Roger Sanchez.... Tot in muzica electronica putem incadra si dubstepul unde am vazut/ascultat pe: Roksonix, Flux Pavillion, 16 Bit, sunt abonat si la UKF Dubstep/Dnb adevarata nebunie britanica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa merg la aceasta petrecere pentru ca ascult acest gen de muzica si imi place muzica in general. Invitatii mi se par super ok si nu e de stat in casa!Ca DJ de muzica electronica ascult : NTFO, DJ Optick, Adrian Eftimie, Raoul Russu si multi altii !

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari celor 2 castigatori : Alin Vibe si Adrian Petrisor ! Multumesc pentru raspunsurile voastre - veniti cu inca o persoana deseara :)Ne vedem deseara la concertul "EASTERnBANG electro music" de la Sorste Ballroom unde ii vom urmari pe : ROA, Marika, NotSoCommonDj, Coco Ventura !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)