sâmbătă, 18 mai 2013

Sailebao - magazin online accesorii si tigari electronice



Am cativa amici carora le-am promis ca le voi prezenta, dupa o documentare temeinica, cateva dintre avantajele tigarilor electronice. Discutia a pornit in contextul in care ei si-au propus, promis si intentioneaza la modul serios, sa se lase de fumat.

Prin urmare, avand o mai mare inclinatie catre online si modalitatile actuale de promovare a acestor tigari electronice, am cautat si am ajuns la o solutie pe care am apreciat-o din mai multe puncte de vedere. Este vorbe despre magazinul online de tigari electronice Sailebao.RO 


Intai de toate, sa va spun  ce mi-a atras mie atentia la acest magazin online pe care tin sa il felicit si apreciez pentru cum se prezinta pe aceasta nisa a fumatorilor in cautarea unor solutii alternative pe drumul lung si delicat al renuntarii la fumat. Design-ul site-ului e unul placut, culoarea verde aleasa fiind potrivita cu scopul si rolul produselor comercializate. Posibilitatea de a-ti face un cont pe acest site si de a iti alege cateva produse dorite pe care sa le pui intr-un cos virtual, este una foarte bine gandita, practica si in conformitatea cu majoritatea magazinelor online de notorietate existente in online astazi.



In spatele acestui magazin online care va ofera alternativa - trabuc electronic - sta o companie internationala intitulata SHENZHEN SAILEBAO TECHNOLOGY CO, LTD. care este specializata in domeniul cercetarii si productiei de tigari electronice. Daca aveti curiozitatea de a cunoaste ce contine un asemenea tabuc electronic, iata cateva caracteristici : Trabucul DSE 701 are un designul elegant si performnante in utilizare foarte bune. Acumulatorul de 360 mAh si cartusul reincarcabil de 1,7 ml sunt o combinatie ideala pentru fumatorii obisnuiti cu trabucuri clasice.

Detalii suplimentare : toate preturile produselor din acest magazin online includ T.V.A. Trebuie sa stitica aceste peturi nu includ taxa de transport prin curier rapid in valoare de 20 lei pentru toate localitatiile de pe teritoriul Romaniei (inclusiv zona rurala) ~ cost adaugat comenzii totale. Livrarea se face in orice localitate din tara prin OTTO curier in termen de 24 ore la adresa comunicata.

Avantajele tigarii electronice

- poti fuma oriunde, in locurile in care fumatul este interzis

- elimini substantele daunatoare din tigarile obisnuite

- pastrezi doar nicotina a carei cantitate o poti reduce treptat

- reducerea cheltuielilor : pretul tigarilor electronice e mai scazut decat al tigarilor obisnuite.Curiozitati : o tigara clasica care este aprinsa ofera un fum toxic ce emana peste 4000 de substante nocive, daunatoare pentru toti oamenii. Tigarea electronica iti da o sensatie de fumat fara ardere. E-tigara imita o tigara traditionala oferind nicotina la fel ca cea clasica. Kitul de tigara electronica e cea mai buna solutie pentru oricine vrea sa incerce o tigara electronica. Acesta are o diversitate de arome, 4 niveluri de concentratie si multe accesorii pe care sa le utilizati la tigara electronica (incarcator de masina, usb, tabachera sau husa).


Daca doriti sa stiti cum cumparati - iata cateva alternative care va stau la indemana : 

- LIVE Chat-ului de sub meniul din stanga paginii. 

- Yahoo Messenger (ID: sailebaoromania) : un operator va raspunde cerintelor dvs

- in cosul de cumparaturi : adaugati rapid si explicit produsele dorite, vizualizand costurilor totale

- contact@sailebao.ro : scrieti despre produsele din magazinul online sau efectuati o comanda

- 0785.745.746 informatii despre folosirea produselor, garantie, livrare si efectuarea unei comenzi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)