luni, 15 aprilie 2013

WEEKend LINK : Google+, CSR, Motivational




1. Cei mai populari 40 romani pe Google+ : contine o selectie foarte amanuntita efectuata de Alex Negrea fata de aceasta retea sociala in care el inca mai crede cu tarie ca poate avea o crestere spectaculoasa in urmatorii ani. Ramane de vazut, eu am ceva dubii fata de Google+, desi este evident ca este sustinuta si impulsionata puternic de catre compania Google. 

2. Cum sa faci o campanie de CSR : acest termen este inca necunoscut multora dintre cei care activeaza in online si in sfera Social Media. El provine de la englezescul "Corporate Social Responsibility" : Responsabilitate Sociala a Companiilor. Corina Saftescu detaliaza in acest articol foarte util, cei mai importanti pasi in elaborarea unei strategii de CSR.

3. Workout motivation : un articol motivational scris de catre Marius Pahomi care trebuie citit si luat ca exemplu de fiecare data cand vreti sa va propuneti ceva. In acest caz, este vorba de cateva sfaturi foarte utile despre alergare / miscare. El ne prezinta si 2 citate motivationale preferate : "Pain is nothing compared to what it feels like to quit" .. "If it doesn’t challenge you, it won’t change you" ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)