joi, 11 aprilie 2013

FashionMonster.ro




Azi va prezint o alternativa din peisajul din ce in ce mai ofertant din online. Sa zicem, ca in apropierea zilei de nastere a prietenei, nu ai suficient timp sa alergi prin magazine, mai ales daca pleci de la job destul de tarziu. 



Ce poti face ? Simplu, online-ul iti vine in ajutor la un click distanta de o alegere inspirata ce o poti face pentru una dintre prezentele feminine din viata ta. Aceasta alternativa propusa de mine sigur te va scuti de batai de cap.

Una dintre aceste variante este portalul nou aparut : fashionmonster.ro Acest site (sau magazin online, dupa cum preferati) este un director de produse fashion destinat in special publicului de sex feminin. Chestia care mi-a atras mie atentia, este aceea ca in interiorul acestui site, putem gasi o multime de oferte din 30 de site-uri !

Cei care sunteti interesati de a alege dintr-o gama diversa de materiale incantatoare, aveti aproximativ 200.000 de produse in cele 95 de categorii. Iata ce puteti gasi :

Imbracaminte
Blugi - Jeansi, Bluze, Camasi, Cardigane, Colanti, Costume de baie, Fuste, Geci, Jachete, Paltoane, Pulovere, Rochii, Sacouri, Sarafane, Taioare, Trenciuri, Treninguri, Tricouri

Lenjerie
Camasi de noapte, Dresuri, Halate, Lenjerie modelatoare, Pijamale, Portjartiere, Slipuri, Sutiene, Tanga

Incaltaminte
Adidasi, Balerini, Botine, Cizme, Espadrile, Ghete, Pantofi, Papuci, Platforme, Sandale Slapi, Tenisi

Accesorii & Bijuterii
Bratari, Ceasuri, Cercei, Coliere, Esarfe, Genti, Inele, Manusi, Ochelari, Palarii, Portofele, Umbrele

Daca vreti sa explorati mai multe, ii gasiti pe cei de la FashionMonster in Social Media si in urmatoarele locuri / linkuri : Facebook - Pinterest - Twitter - Google +

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)