miercuri, 17 aprilie 2013

Promotii Laptopuri Lenovo de la ITGalaxy - magazin laptopuri




Cautam un laptop din domeniul business pentru un prieten care avea un buget la dispozitie dar nu foarte mult timp pentru a gasi ceva pe gustul sau. M-am documentat si, dupa ce am parcurs cateva site-uri, am ajuns la un Mazagin IT online.
Acest site mi-a atras atentia imediat printr-un aspect la care eu tin mult. Am observat, prin comparatie cu celelate oferte existente, faptul ca la ITGalaxy sunt Laptopuri cu garantie extinsa la 2 ani ! 


Asta-i un lucru pozitiv, intotdeauna e bine sa stii ca te bucuri de o protectie / asigurare in plus, fata de componentele livrate si functionarea lor care ar trebui sa fie ireprosabila la iesirea din fabrica. Unul dintre aceste produse pe care l-am indragit de la prima citire a configuratiei este un Laptop Lenovo Essential B590 ! Acesta detine un procesor Dual Core Intel i5-3210M la frecventa de 2.5 GHz si turbo 3.1 GHz, bazat pe arhitectura Ivy Bridge. Acest notebook are un display HD cu diagonala 15.6 inch, iluminare LED si rezolutie 1366 x 768 de pixeli. Placa video integrata e Intel HD Graphics, cu suport DirectX 11.

Cateva functii utile in ceea ce priveste economisirea timpului :
  • performanta inteligenta oferita de procesorul Intel Core i5 cu tehnologia Intel Turbo Boost, ce ajuta la terminarea sarcinilor in mare viteza
  • Lenovo Solutions: Small Business Advantage - ce ofera functii de gestionare a energiei consumate, un mod de blocare a porturilor USB, suport pentru back-up
  • wireless de mare viteza 802.11 b/g/n si Bluetooth pentru conectivitate permanenta
  • Lenovo Cloud Storage pentru pastrarea in siguranta a tuturor datelor de pe dispozitive multitple
  • camera web integrata pentru comunicatii avansate
Hard disk-ul este de 500GB (HDD de tip SATA cu viteza 5400 rpm) iar memoria RAM este de 4 GB. Lenovo B590 dispune de porturi VGA si HDMI, placa de retea LAN 10/100/1000 Mbps, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, 2 porturi USB 2.0, 2 porturi USB 3.0 si un cititor de amprente.

Intre alte dotari imprtante, mai va mentionez faptul ca Essential B590 vine cu un cititor de carduri, o unitate optica Super Multi DVD-RW, 2 sloturi soDIMM RAM DDR3 dual-channel si o baterie 6 celule Li-Ion cu autonomie remarcabila. Acest laptop beneficiaza de o calitate exceptionala in ceea ce priveste conferintele video online datorita camerei HD 720p. 

Lenovo este cunoscut pe piata pentru aspectul elegant si calitatea materialelor folosite in design-ul fiecarui model : B590 din gama Essential este frumos atat la exterior, cat si la interior. Ecranul de inalta definitie cu diagonala de 15.6 inch ofera unghiuri largi de vizualizare si o imagine clara si luminioasa. Portul HDMI permite conectarea laptopului la un monitor sau televizor, pentru a beneficia de o experienta cu adevarat cinematografica

Concluziile mele :
- avand aceste performante incredibile, functii avansate de securitate si aspect elegant, va pot recomanda acest Lenovo B90 drept cel mai potrivit laptop : atat acasa, cat si la birou.
- Lenovo Essential B590 ne demonstreaza prin caracteristicele sale subliniate mai sus, faptul ca detine o performanta business de exceptie la o valoare extraordinara, competitiva si de care este bine sa profitati - avand in vedere pretul pe care il puteti observa in poza de mai sus. 
- acest model de laptop este echipat cu functii uimitoare, concepute special pentru afaceri. Avand un procesor puternic, performanta imbunatatita, durata de viata extinsa pentru baterie si timp mai scurt de pornire, B590 aduce avantajele imbunatatirii productivitatii si scaderii preturilor.
- design-ul simplu si elegant, un procesor grafic integrat mai rapid si tastatura ergonomica aduc confortul in utilizare. Solutiile avansate de management si securitate ofera incredere si siguranta. Functia Energy Management foloseste tehnologii avansate de economisire a bateriei, pentru a asigura o autonomie crescuta si o durata de viata mai lunga pentru baterie. 
- functiile permit gestionarea Laptop-ului B590 cu acces la date sensibile si fisiere securizate cu accent pe securitate in mediul business ce se vede in hardware si in aplicatiile software ce vin cu modelul procurat - mentinand totul sub protectia marca Lenovo.

4 comentarii:

  1. husa samsung galaxy note n8000 ieftinavineri, 19 aprilie 2013 la 18:11:00 EEST

    Ai uitat sa specifici un aspect foarte important... pretul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am uitat sa specific nimic : pretul e afisat foarte clar in captura alaturata textului : de la 2325 lei, IT Galaxy acorda o reducere de 16% si ofera un pret foarte bun - 1949 lei !!Voi, insa ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Articolul este foarte interesant, dar reduceri si promotii gasesti si pe http://www.reducerisipromotii.org/fashion/bratara#.UXOoPcrj7cs

    RăspundețiȘtergere
  4. @Nicu : ai o alta oferta mai buna decat cea prezentata in acest articol ? sau nu ai gasit alta varianta prin care sa va faceti reclama ? este mult mai elegant sa ai o interventie pe un advertorial al concurentei cu o varianta de pret mai buna - din ce vad eu, nu aveti asa ceva !trimite-mi o oferta de publicitate (sus) la sectiunea CONTACT : banner sau advertorial - daca doresti sa colaboram civilizat ! multumesc ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)