sâmbătă, 22 septembrie 2012

Trivia Concurs la TNL Focsani




Lampioniada TNL a fost cel mai reusit proiect desfasurat in acest an 2012 in Focsani. A beneficiat de o promovare moderata in massmedia locala, una exemplara pe Facebook si un feedback foarte bun de la participanti.
In doar o saptamana a atras un numar apreciabil de inscrieri pentru cele 200 lampioane oferite gratuit de organizatori. In seara evenimentului, au fost alti zeci de focsaneni care isi mai doreau unul.
Tineretul National Liberal - TNL Focsani - vine cu un nou proiect interesant pentru comunitate, propunand tinerilor din Focsani un eveniment inedit.
DEX-ul sa va fie aproape, suflati praful de pe cartile citite, amintiti-va lucrurile invatate pana acum si puneti-va creierul in miscare pentru TNL TRIVIA editia a II-a - Duminica 23 septembrie la Extrem Pub - incepand cu orele 18.30. 


Regulamentul de Organizare si Desfasurare al Concursului Trivia TNL este unul pe care vreau sa il apreciez in mod special - e profi, intocmit exemplar si rar am vazut ceva facut cum trebuie !
Echipele castigatoare in TNL Trivia Editia a II-a vor fi premiate cu sume de bani, tricouri personalizate, carti si diplome de participare. Fondul de premiere este in valoare de 400 RON, fiind distribuit astfel : locul I – 150 RON, locul II – 100 RON, locul III – tricouri personalizate+carti.

Blogosfera Vrancea TEAM este reprezentata de : Dan Trofin + Cristian Florea + Mihai Pavel.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)