luni, 24 septembrie 2012

Hip Hop, Experiment Alb, Alex Lish Lisman




Experimentul Alb este initiativa unui focsanean Alexandru Lisman, proiect pe care il promovez cu drag pe blog asa cum am facut-o si o sa o fac dezinteresat cu oricine vine cu mesaje, atitudine si aduce calitate in comunitate.

Chiar daca e la inceput de drum, genul abordat de Lish face parte dintr-o nisa neexploatata si insuficient promovata in Vrancea. Este vorba despre un album Hip-Hop, dar care nu se incadreaza in canoanele conventionale ale acestei muzici.


Lish abordeaza in creatiile sale concepte precum reincarnarea, moartea, non-dualitatea, etc. Materialul sau contine 9 track-uri, intro-ul fiind o rugaciune iar outro-ul o poezie. Pe album mai gasim interpretarea muzicala a unei legende, o poveste scurta si o oda inchinata energiei feminine.

Albumul e construit in ideea unei incursiuni in spiritualitate, prezentand informatii si emotii ce au fost considerate importante si prin intermediul carora artistul isi transmite mesajele catre publicul avizat. Gasim referiri la valori esentiale, profunde, din perspectiva lui Alexandru Lisman - credinta, unitate, dragoste, creatie, sacralitatea pamantului.



Lish prefera ca acest album "Experimentul Alb" sa fie de sine statator si incearca sa isi asocieze persoana si imaginea sa cat mai putin. El a declarat : "Albumul acesta reprezinta tot ce am putut sa scot mai frumos din mine. Sper ca macar un cuvant din el sa va inspire sau macar sa va insenineze ziua. Numai bine si Doamne ajuta ! "


Experimentul Alb pe Facebook este un eveniment la care puteti sa va precizati disponibilitatea de a participa si voi. Lansarea de album va avea loc in Gradina Publica din Focsani - Parcul din Piata Unirii. Ora 19,00 - iar ziua 28 septembrie, adica Vinerea aceasta.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)