sâmbătă, 8 septembrie 2012

Floarea Leonida gimnasta prostituata : poze socante !!




Fosta gimnasta Florea Leonida e mediatizata excesiv in ultimele ore, din pricina unor nemernici ahtiati dupa audienta carora le doresc tot ce se poate mai rau pt viitorul lor in presa !
Ma oripileaza nesimtirea celor din pesa scrisa si audiovizual, cat si a oricaruia care isi da cu parerea si se baga cu forta in viata personala a unor persoane publice : gimnasti, actori, etc.
Niciunul dintre voi, nu aveti vreun drept sa o judecati pe fosta gimnasta ! Sa va intre bine in tartacuta : e treaba ei, ce face acum cu prezentul, cum isi castiga painea si unde anume o face !

PS : celor atrasi doar de titlu ("poze socante") care credeati ca veti vedea aici poze nud cu Florea Leonida (?!) - va rog frumos : nu mai reveniti pe acest blog vreodata !
Multi o judeca insa fara a avea vreun drept de imixtiune in viata intima-personala si nu e corect astfel ! Plus ca, fosta gimnasta (daca) se prostitueaza, sigur nu e curva !

Un excelent video-blogging facut din nou de acelasi simpatic Gaben :) 



UPDATE : am scris articolul pe fuga, pregatindu-ma sa ies in oras cu prietenii - detaliez : 

In Romani(k)a, campionii sunt buni doar cand aduc medalii si obtin distinctii ori aprecieri in competitiile diverse in care participa ! Apoi, dupa ce ies din prim-planul vietii sportive (si asa prea scurta) le este prejudiciata imaginea de 2 curci ametite si acele TV ce dau un anumit sens unor decizii din viata intima-privata ! Iata, "reteta de succes", in ziua de azi ..

Triam intr-o tara si societate care gandesc doar dintr-o perspectiva mercantila. De dragul audientei si concurentei pe piata audiovizualului ori a faptului ca exista un consumerism al acestor stiri "senzationale" din partea unui public-consumator cu pretentii reduse ! 

Chiar daca e adevarat ce se spune despre gimnasta romanca, prefer o prostituata corecta in privinta a ce face si care isi asuma aceasta decizie. Decat o curva (uneori, cu pretentii de a fi "virgina") care striga in vazul lumii ca este violata.

In contextul falsei-stiri despre Florea Leonida, blamez curvele in sensul de ipocrizie ajunsa la apogeu si pe toti cei care o judeca pe gimnasta Florea Leonida pentru o decizie care ii apartine, pentru care nu trebuie sa dea socoteala nimanui !

2 comentarii:

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)