miercuri, 11 aprilie 2012

OTV, Dan Diaconescu si Partidul Poporului PP-DD : Nici nu stiti ce pierdeti :)





Recent, am aflat, despre televiziunea poporului - OTV - o stire senzationala :)

Institutia CNA - contestabila din multe puncte de vedere, a avut intelepciunea de a emite un verdict firesc fata de ceea ce se numeste OTV si este o latrina jenibila unde colcaie pseudo-jurnalisti. Pe parcursul acestui articol, voi mai folosi cateva expresii semi-licentioase ! Lasam deoparte, politetea, manierele si buna-crestere, cand vine vorba despre un fenomen ce ia amploare si suceste mintea odihnita a unor romani resemnati, mediocri, usor de manipulat.


Prin urmare, Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis sa injumatateasca perioada de licenta pentru OTV din cauza publicitatii politice facută de acest post Partidului Poporului - Dan Diaconescu si pentru alte incalcari ale legii. 
Din cate stiu eu, este a 2-a decizie de acest gen luata de CNA dupa cea din 27 martie 2012 cand licenta a fost redusa cu 6 luni, pana la 28 septembrie. Dupa decizia de marţi, licenta OTV mai este valabila pana la 4 iulie.

Nu pot sa ma bucur, cand se inchide OTV - o latrina insalubra plina de elucubratiile si gargara lui Dan Diaconescu care speculeaza mediocritatea unor romani redusi substantial la stadiul de leguma dpdv al discernamantului.
In decursul timpului, de cand exista OTV, am ajuns la concluzia poate un pic bizara pentru unii - rolul OTV este unul pozitiv, benefic : aduna toti acei romani - indivizi resemnati si condamnati la statutul de asistat-social si le ofera painea si circul alaturi de care reusesc sa faca fata vremii si vremurilor.

Practic, acest "rol pozitiv" al OTV este de a ne scapa de cei cu care nu ne putem inhama sa schimbam ceva in Romania. O mare parte din relicvele comuniste, asistati-social, inculti, bolnavi la mansarda si alte categori de romani pentru care partidele vor oferi cel mult un mic si o bere in schimbul votului lor. Mai mult nici nu merita, dupa mine, cei care frecventeaza acel canal/latrina ..

Concluzii : masura inchiderii OTV nu o vad bine, pentru ca cenzura nu este o solutie, indiferent de gravitatea unui fapt. Eventual, pot raspunde in fata legii, patronii / realizatorii unor emisiuni de la OTV. Dar, daca decizia CNA e fundamentata, este binevenita putina curatenie !

Cei care treceti de un anumit nivel al perceperi unor realitati, avand informatii suplimentare decat cele livrate de massmedia, stiti ce joc fac postul OTV, Dan Diaconescu si Partidul Poporului - in contextul alegerilor din 2012 ! 

Prin urmare, va intreb pe voi :  
1. Jocul cui, face PP - DD : al PDL sau al PSD ? 
2. Cum considerati masura luata de CNA : inchiderea OTV ?

foto 1 : site-ul OTV
foto 2 : Iulian Comanescu  

2 comentarii:

  1. oh:))...Nu exista lucru mai penibil si lipsit de cultura decat acest individ si a lui televiziune. Ma intreb... ce oameni cu capul pe umeri ar putea pune botul la infamiile lui?!:-?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Bia : total de acord cu tine, draga mea :)doar ca, vezi tu : nu toti au aceeasi pregatire si educatie, nivel de aprofundare a unor lucruri, capacitate de a asimila unele informatii, rezistenta la manipularile lui Dan Diaconescu, asteptari de la viata si multe alte lucruri .. dar, cu toate acestea, nu ne poate obliga nimeni pe noi sa privim la acel post tv. si, se naste o intrebare : de ce, tocmai acum, in preajma alegerilor, aceasta cenzura ? eu cred, ca nimic nu este intamplator, in privinta OTV, Dan Diaconescu si PP-DD :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)