joi, 26 aprilie 2012

Danke Schon, Bayern Munchen !




In semifinale UEFA Champions League : Real Madrid - Bayern Munchen, l-am vazut pe antrenorul Jose Murinho in genunchi cum privea ultima lovitura ratata de Sergio Ramos si nu alaturi de jucatorii madrileni precum antrenorul bavarez Jupp Heynches.

Barcelona a pierdut incredibil contra londonezilor de la Chelsea, desi catalanii lui Pep Guardiola au jucat un fotbal dintr-o alta galaxie. Barca a fost aplaudata de un intreg stadion Nou Camp generos si cu jucatorii lui Luca di Matteo ! Acesta e respectul pentru jucatori, adversari si competitia in sine.



Cei care sunteti la curent cu detalii din lumea fotbalului, stiti faptul ca Real Madrid este o echipa plina de "vedete" (la peiorativ) ce-si permite luxul de a plati salarii regesti unor jucatori, concomitent cu eschivarea de la plata datoriilor (sute de milioane euro) statului spaniol.
De aceea, din punctul meu de vedere, Real Madrid nu se va compara niciodata cu Bayern Munchen care nu-si permite o asemenea atitudine. Vorbim despre un popor german corect, muncitor, cinstit si care va rosti mereu, asa cum o fac si eu : Deutscland ubber ales :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)