duminică, 29 ianuarie 2012

WEEKend LINK : Horia Rusu, SOPA & ACTA si Facebook Timeline





LINK 1 : azi sunt 11 ani de cand un mare liberal, pe care nu am reusit sa il cunosc, pleca din aceasta lume dupa un accident rutier din preajma unui Congres al PNL la care candida pentru functie de Presedinte. Cateva lucruri aflati aici, despre Horia RUSU. Iata, 2 citate memorabile ale marelui liberal pe care eu le vad drept un "crez" al celor care ne consideram liberali, nu penelisti :
"Este moral să afirmi cu voce tare ceea ce eşti, este moral să fii consecvent în afirmarea crezului propriu, este moral să gândeşti pe termen lung, este moral să-ţi afirmi propria identitate. Este moral să ai curajul să spui că eşti altfel decât alţii, chiar dacă aceşti alţii sunt, deocamdată, mai mulţi".(Horia Rusu).
“Există bere şi bere fără alcool, există cafea şi cafea fără cofeină, există ţigări şi ţigări lights, există flori şi flori din plastic, există femei şi femei gonflabile, există liberalism şi social liberalism. Eu beau cafea adevarată, fumez ţigări, ofer flori, iubesc femei şi sunt liberal.
LINK 2 : cum e cu SOPA si cu ACTA va spune Manuel Cheta, eu abia incep sa deslusesc despre ce este vorba. Asa ca, va invit si pe voi, sa parcurgeti acest articol bine documentat.

LINK 3 : nu ma prinde noua infatisare a Facebook, acest Timeline, desi se pare ca structureaza mai bne informatiile despe noi si activitatea noastra in online. In plus, aud ca in scurt timp, va fi cumva obligatoriu, sa optam, ceea ce e confuz - de ce sa nu imi pot pastra actualul (layout, daca zic bine) profil ?
Prin urmare, incepand de saptamana viitoare, reteaua sociala Facebook va obliga utilizatorii sa treaca la noul tip de profil, Timeline. Criticii schimbarii sustin ca noul aspect prezinta o amenintare la intimitatea utilizatorilor, dar exista si solutii pe care le aflati din acest link al unui articol din ziarul Adevarul. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)