marți, 24 ianuarie 2012

Blogmeet in Vrancea - despre orice !




Nu cred, ca puteam gasi, un alt motiv mai intemeiat pentru a ne intalni. Ar trebui, sa ne asumam drept motto, acest "Despre orice", cand vrem sa ne intalnim si sa discutam ceva intre bloggeri ! Ideea ar fii, ca nu ne trebuie un motiv, pentru a face un blogmeet ;) 

Trebuie sa stiti, principala tema de discutie (evident, nu singura) este legata de Blogmeet-ul de la sfarsitul lunii Februarie 2012 cand vom pregati anuala intalnire cu pretenarii nostrii din DreamTeamRO. Atunci, atat ei cat si noi - Blogosfera Vrancea - vom aniversa 2 ani de existenta oficiala in online :) 

Pana atunci, la sfaristul acestei saptamani - Duminica 29 Ianuarie 2012 - avem multe de pus la punct, drept pentru care va invit sa veniti si sa stabilim cum ne putem implica in organizare.

Un aspect care e deja notoriu si nu e cazul sa il repet pentru cei care ati mai participat la aceste intalniri ale bloggerilor vranceni ! Totusi, pentru cei mai noi, in grupul nostru - Blogosfera Vrancea - avem o regula : nu ne place sa facem invitatii personale. Sau, mai bine zis, toata lumea este invitata, fara vreo discriminare :)

BTW : avem si eveniment pe Facebook - daca doriti sa participati, dati join :)
O intrebare, la final : in ce locatie vreti sa ne intalnim ?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)