miercuri, 5 octombrie 2011

VON Consulting - Internship in Resurse Umane !




Esti pasionat de Resurse Umane si iti doresti o cariera in domeniu ? Atunci vino in echipa VON Consulting - o agentie de recrutare specializata in domeniul IT. Oferim clientilor nostrii experienta prin servicii de calitate, complete, de la recrutare la training . Pentru mai multe informatii despre companie da click aici. 

Internship ( 1 luna) 
Scopul internship-ului este de a te familiariza cu procesul de recrutare in domeniul IT. Ca principale responsabilitati, vei cauta si contacta candidati si vei participa in calitate de observator la interviuri. Exista posibilitatea de angajare dupa finalizarea internship-ului ! Cautam un coleg nou care isi doreste dezvoltarea unei cariere in domeniul resurselor umane. 

Ce cautam ? 
Cautam un nou membru pentru echipa de recrutare care sa inceapa cu un internship si care sa ramana ca angajat full time in cadrul companiei noastre. Daca ..
- Cunosti limba engleza la nivel avansat
- Esti o persoana organizata, cu simt de raspundere
- Ai bune abilitati de comunicare si de relationare
- Esti absolvent de psihologie (de preferat)


Tot ce trebuie sa faci, este sa trimiti un CV actualizat pe adresa Irina.Moisescu@VonConsulting.ro. Pentru informatii suplimentare, trimite un mail la adresa mai sus mentionata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)