luni, 3 octombrie 2011

Times Pub Focsani - redeschidere !

Recent, am aflat cu totii, vestea prin care aceasta locatie si-a inchis portile. Articolul in care am anuntat ca Times Pub Focsani si TMC s-au inchis, a atras un numar record de vizualizari, in doar cateva zile, avand in vedere interesul firesc al celor care le-am trecut pragul.

Multe pareri, la acel articol, nu au avut legatura cu bunul-simt, din partea unora care au folosind cuvinte dure fata de cei 2 administratori : Liviu Stanica si Adi Paun. Informatii eronate, prezentate intentionat astfel, au circulat atunci si-au produs confuzie in randul celor care nu cunosteau exact speta.



O modalitate mai potrivita este cea pe care urmeaza sa o parcurgeti in randurile de mai jos. Lucrurile s-au mai linistit intre Liviu si Adi, in privinta celor 2 locatii pe care, de acum, le vor manageria separat. 

Prin urmare, de Times Pub se va ocupa doar Adi Paun iar Liviu Stanica va continua sa administreze TMC (Times Music Club). Deja, in TMC vizionat saptamana trecuta cu prietenii, meciul de fotbal Otelul Galati - Benfica Lisabona, in conditii bune. Asteptam si re-deschiderea Times Pub - astazi - Luni 03 octombrie 2011.

In continuare, voi prezenta un comunicat care circula pe pagina oficiala de pe Facebook a Times Pub Focsani. Cititi-l cu atentie, pentru a intelege cum au stat o parte din lucrurile ce se pot face publice, avand in vedere ca este in desfasurare un litigiu intre Adi si Liviu. De aceea, incercati sa interveniti si sa comentam la subiect, fara patima ;)


Multumind tuturor celor ce ne-au sustinut in perioada cat a fost inchis, va anuntam ca incepand de luni 3 octombrie incepand cu ora 8.00 Times Pub se redeschide ! Va invitam calduros in aceeasi locatie complet renovata urmand ca pe data de 07.10.2011 sa inauguram noul club Times, iar pe 8 Octombrie incepem petrecerile alaturi de DJ ZET !

In acelasi timp dorim sa facem cateva precizari cu privire la situatia creata pastrand obiectivitatea cuvenita si fara nici un fel de atacuri la persoana.

The real story of Times
Times Pub s-a inaugurat pe data de 05.01.2009 devenind in scurt timp o locatie frecventata si apreciata. Au urmat de-a lungul timpului noi investitii si extinderi (piscina,club,etc.) cat si deschiderea unui music club reprofilat intre timp (TMC). 
Administratorii societatii erau Liviu Stanica si Adrian Paun (50%-50%) ce si-au stabilit oarecum atributiunile (unul cu administrarea financiara, celalalt cu administrarea barului). Ca de cele mai multe ori intre doi asociati exista disensiuni, puncte de vedere diferite care insa pana la un moment dat au putut fi rezolvate.

In aceasta vara cei doi asociati au discutat posibilitatea opririi activitatii uneia dintre locatii si apoi eventual si a celeilalte urmand a stabilii ulterior daca vor mai continua impreuna sau nu. Datorita unor probleme de ordin financiar, administrativ, personal situatia s-a acutizat in ultima perioada cu atat mai mult cu cat unul dintre administratori a hotarat de unul singur dizolvarea societatii (printr-un artificiu juridic) cu mult timp inainte ca activitatea celor doua locatii sa se opreasca incercand astfel sa scape de obligatiile morale si financiare ce ii reveneau. 

Drept urmare contractele au fost fie anulate, fie s-au incheiat de drept ajugandu-se in situatia inevitabila de oprire a activitatii. Din respect fata de cei implicati in prezent ori de-a lungul timpului alaturi de noi nu vom detalia aspecte privind bunurile societatii, sumele datorate de unul catre celalalt ori alte detalii privind caracterul si moralitatea celor implicati. In prezent intre cele doua locatii nu mai exista nici o legatura Times Pub fiind singura la care vom face referire.

In incheiere, m-ar interesa, sa raspundeti la urmatoarele 2 intrebari, pentru a vedea cum stam la capitolul pub-uri in Focsani. Asadar :

1. ce preferati : Times Pub sau Times Music Club ?
2. ce alternativa aveti la aceste 2 locatii in Focsani ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)