miercuri, 24 august 2011

Snatt & Vix feat. Alexandra Badoi - Cold Shower : Official Video




Vorbeam ieri pe Facebook cu Dragos de la Snatt & Vix care ne anuntau despre lansarea videoclipului la "Cold Shower" pe Antena 1. Pot spune, ca e filmat in conditii deosebite iar make-up-ul Alexandrei este facut de profesionisti, se vede asta. E notoriu, acum 3 saptamani, cei mai buni dj romani de trance, au fost invitati in deschiderea concertului The Mission Dance Weekend 2011, asa cum va informam atunci pe acest blog.




Snatt (Dragos) si Vix promovează muzica trance & progressive in Romania prin intermediul petrecerilor TrancENDancE (TND) pe care le organizeaza, dar si cu show-ul lor radio din fiecare duminica de la VIBE FM - TrancENDancE ArenA (TNDA). Ei au mixat alaturi de o serie intreagă de DJ de talie internaţionala precum Above and Beyond, Gabriel and Dresden, Tiesto, Markus Schulz, Paul van Dyk, Ferry Corsten si multi altii.




Colaborarea cu prezentatoarea meteo de la Antena 1 - Alexandra Badoi (Ada) e una de succes, pana acum avand serioase oportunitati de a intra si in playlist-ul altor dj de talie mondiala. Recent, ei au semnat cu celebra casa de pruductie Armada iar Markus Schulz a inclus piesa "Cold Shower" pe compilatia Global DJ Broadcast - Praga 2011. Asa cum va informam la timpul potrivit, pe celalalt blog al meu - djPATRICKdan - destinat exclusiv evenimentelor din muzica.





2 comentarii:

  1. cu adevarat, din pacate sunt singurii si nu e bine pentru muzica trance, lipsa competitiei .. multam de vizita, te mai astept ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)