sâmbătă, 13 august 2011

Scoala de Vara 2011




Ofer si azi, un nou pont, tinerilor interesati sa profite de astfel de oportunitati ce ofera o perspectiva serioasa de a inter-relationa, socializa si a va dezvolta abilitati ori competente in diverse domenii.

Este evident, crearea unui CV este o etapa esentiala in formarea profesionala, iar completarea acestuia cu astfel de activitati constituie un atu solid in a atrage atentia asupra voastra.

In cazul de fata, pentru cei care nu ati mai participat la asa ceva, este bine sa precizez, ca aceste Scoli de Vara raspund unor nevoi reale ale tienrilor de informare si consultanta, dialog, dezbatere catre o formare alternativa. 

In cadrul  proiectului se vor desfasura urmatoarele 2 module la care mai puteti aplica : "Antreprenoriat - Prima ta afacere" si "Dialog intercultural".


Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret organizeaza proiectul de educatie non-formala in domeniul tineretului Scoala de Vara 2011 in perioada 17 august – 7 septembrie 2011

Inscriere
Se realizeaza in baza Formularului de Inscriere, CV şi CI, documente cu caracter obligatoriu, precum şi a altor documente doveditoare (diplome, certificate, adeverinte, contracte, declaratii, etc).
Documentele le  veti scana si trimite prin posta electronica la urmatoarea adresa de e-mail : scoaladevara@anst.gov.ro, avand inscriptionata in campul Subject mentiunea scolii pentru care ati optat : "Antreprenoriat – Prima ta afacere" sau "Dialog Intercultural".

Iata si un dead-line pana la care puteti sa va inscrieti : 
* Antreprenoriat – Prima ta afacere pana la 17 august 2011, ora 9.00. 
* Dialog Intercultural pana la 24 august 2011, ora 9.00.

O sa urmeze o etapa de analiza si evaluare a aplicatiilor iar rezultatele selectiei ce va stabili participantii la scolile de vara vor fi postate pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, astfel : 
* pentru Scoala de Vara "Antreprenoriat – Prima ta afacere" – 19 august 2011.
* pentru Scoala de Vara "Dialog Intercultural" –26 august 2011.

Masa si cazarea celor care veti fi selectati, va fi asigurata de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, ia transportul va reveni in sarcina voastra. Asta ar fi minima cheltuiala ce va implica dar, nu reprezinta un mare sacrificiu, avand in vedere ce veti dobandi la final.

Descarca Metodologia de Inscriere, Selecţie şi Participare la Scoala de Vara 2011

Date Utile
 
Inscrieri grup de discutie : valea_ruscovei-subscribe@yahoogroups.com

Asociatia pentru Dezvoltarea Locala IVAN KREVAN

Strada Principala, nr. 320, localitatea Repedea,
judetul Maramures, cod 437240, Romania

mobil : (+40) 0720 815248
tel/fax: (+40) 0262 366414

www.kreuleanka.com
www.turismhutsul.ro 
www.adlik.go.ro


Prezentati aceasta oportunitate si altora care ar fi interesati de informatia/pontul ce vi l-am oferit astazi ! Multa bafta, aplicantilor ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)