vineri, 5 august 2011

The Mission Dance Weekend 2011 Romania !

Nisipul arde puternic aici, pescarusii survoleaza zona intr-un ritual numai de ei stiut, iar soarele e marinimos cu razele-i fierbinti. Astept acest moment, ca o eliberare a unor presiuni si tensiuni acumulate pe parcursul acestui an.  

Vin la mare si pentru briza ce-mi confera o sensatie fantastica de euforie, pentru a ma incarca din energia descarcata de valurile ce se lovesc de stabilopozi, reflectand la planuri si proiecte ce mi le propun in perioada urmatoare. Plaja virgina de la Hanul Piratilor, este potrivita pentru cei care vor sa fuga un pic de agitatia din Mamaia si manelele din Costinesti.



Cele cateva zile la mare, ne vor oferi prilejul, mie si prietenilor cu care merg, sa iesim din lancezeala unui oras de provincie (Focsani) unde astfel de evenimente lipsesc. Este si vina cluburilor care nu promoveaza alte genuri de muzica decat cele generic numite minimal ori house. O muzica insuportabila pentru majoritatea celor saturati de obositorii "bumtzi-bumtzi" din cluburi sau discoteci. Aceste beat-uri, ce nu au nimic de a face cu muzica progressive - trance- uplifting. Ori (pour les connaisseurs) mergand catre zona atat de faina de chill-out, balearic, lounge...



PS : Anul trecut, nu am mers la TMDW 2010, din motive de ultim moment : nunta unui prieten. Prin urmare, am oferit gratis biletele unui cititor care a dovedit ca isi doreste sa mearga la acest concert. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)