sâmbătă, 27 august 2011

Chevrolet Aveo la Auto Aiss Focsani !





Vineri 26 august 2011, intre orele 12:00-17:00 la invitatia prietenului nostru Dan Stefan, ne-am intalnit la Auto Aiss Blogmeet.
Showroom-ul Auto Aiss situat pe Calea Moldovei la km. 185 - drumul catre comuna Garoafa - este cel care distribuie exclusiv in judetul Vrancea marcile Opel si Chevrolet.
La acest eveniment ne-au fost prezentate in premiera 3 noi modele Chevrolet : Aveo Sedan, Aveo Hatchback si Cruze Hatchback. 

Am avut un invitat dl. Florea Ioan - coordonator de proiect la Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Focul Viu din Focsani. Pe parcursul discutiilor am aflat despre implicarea in cartarea si coordonarea  proiectului Let's Do It Romania - reluat in Septembrie 2011 in Vrancea si sustinut de catre Asociatia "Focul Viu" Andreiasu. 


De asemenea, am pus bazele unor colaborari intre ADDFV si  Blogosfera Vrancea.

Am inteles cateva concepte fundamentale fata pe care suntem datori sa le promovam in online, cat si-n viata personala. Astfel, dezvoltarea durabila e un concept ce trebuie explicat si promovat mai des, avand in vedere ca urmareste, cu precadere, satisfacerea nevoilor prezentului, fara a compromite posibilitati ale generatiilor viitoare de a-si satisface propriile nevoi. 
Eforturile noastre, a celor activi in online, ori a asociatiilor si ONG-urilor, nu trebuie sa fie singurele initiative in aceasta zona. Statul roman, prin institutiile sale si coercitie, este responsabil de a pune in aplicare legii drepte, dure, fara discriminare. Astfel, s-ar diminua numarul celor care arunca atat o hartie pe strada, cat si ingrasaminte in lacuri ori statii de epurare.

Acum, sa va spun cateva date despre o masina prietenoasa, agila/sportiva, care beneficiaza de un pret foarte bun, fata de alte modele din clasa ei.
Noul Aveo a fost conceput pentru a extinde succesul marcii pe piaţa extrem de competitiva a autovehiculelor de mici dimensiuni. 
Chevrolet Aveo e disponibil in varianta hatchback cu 5 usi dar il gasim si in varianta sedan. Fiecare dintre acestea ofera o tinuta la drum si manevrabilitate excelente, design sportiv si sofisticat, un spatiu generos si consum redus de carburant.
Noul Aveo pe care il puteti gasi spre comercializare la Auto Aiss Focsani, reprezinta o alegere irezistibila pentru cei tineri si soferii cu stil, intregind gama de noi modele captivante Chevrolet care vor fi lansate de-a lungul anului 2011 - anul centenar Chevrolet. 
Noul Chevrolet Aveo a obtinut cel mai bun scor in segmentul B pentru 3 din cele 4 categorii, fiind cel mai sigur model din segmentul sau. 
Fapt ce va cantari decisiv in alegerea celor care cautam siguranta noastra si-a celorlalti pasageri din masina.
Punctajul incredibil al noului Aveo obtinut la testele Euro Ncap e peste Audi A6 si BMW X3 !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)