luni, 18 aprilie 2011

Genpact Romania angajeaza vorbitori de limbi straine




Genpact Romania isi extinde echipa ! Cu un portofoliu care include servicii de finante si contabilitate, aprovizionare si gestiune, analiza de vanzari si marketing, recuperare creante, servicii IT, solutii pentru aplicatii interne si servicii clienti, Genpact angajeaza vorbitori de limbi straine, prioritate avand studentii cunoscatori de limba germana.
 
Genpact este leaderul in servicii de outsourcing si solutii pentru tehonologii din intreaga lume. Detinut in co-proprietate de General Electric, General Atlantic si Oak Hill Capital Partners, Genpact are importante centre de operatiuni in India, China, Ungaria, Romania, SUA si Mexic.

Poti fi candidatul ideal pentru Genpact Romania, daca : 
* Esti plin de energie, motivat, dornic sa iti dezvolti o cariera de succes si vorbesti fluent engleza, franceza, italiana, spaniola, maghiara, olandeza, portugheza, suedeza, poloneza sau germana !
* Esti in an terminal in cadrul facultatii pe care o urmezi sau deja ai absolvit cu succes o specializare din domeniul comunicarii, marketing-ului, limbilor straine si, mai ales, din domeniul economic !
 
Compania isi deschide larg portile pentru cei care doresc sa isi inceapa o cariera de succes in domeniul finantelor si al gestionarii relatiilor cu clientii, oferind angajatilor sai o serie de beneficii.
Oportunitatea de dezvoltare a unei cariere incepe cu perfectionarea abilitatilor de comunicare intr-o limba straina preferata, intr-un mediu de lucru profesionist si multicultural. Mai multe detalii poti afla de pe site - www.Cariere.Genpact.ro
Fii printre primii curajosi care aplica si trimite CV-ul tau pe adresa : Career@Genpact.com pana pe 20 aprilie !
Pentru informatii suplimentare, contactati Elena Rusu - telefon : 0722.600.286

Imi fac datoria, de a va anunta cand apare un job deosebit, precum este cel pe care vi l-am recomandat astazi ! Si, ca de obicei, va doresc multa bafta, celor care veti aplica ;)

2 comentarii:

  1. Îţi doresc să îi aia proape pe cei dragi, să ai parte de lumină şi frumuseţe în suflet şi în casă!Sărbători de Paşte Fericite îţi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc frumos, Sandrina !sarbatoare de Pasti linistita, alaturi de gazulica ta si sotul tau !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)