vineri, 15 aprilie 2011

WEEKend LINK !

Dupa o pauza in seria de articole cu recomandari pentru weekend, reiau acest gen de articole, facandu-va cateva propuneri pe care le-am considerat demne de a fi re-citite. M-am oprit, in aceasta saptamana, la :

LINK 1 : Adrian Ciubotaru intr-un articol bun despre cat de benefica este literatura self-help : Știu cu câtă rezervă și cu cât orgoliu este privit orice text motivațional, la fel cum știu că oamenii “inteligenți” nu citesc Coelho tocmai pentru că este plin de teme motivaționale și reciclează idei din mitologia universală. Există o reținere automată când ceilalți ne spun ce și cum să facem pentru că presupunem (de multe ori în mod corect) că noi înșine știm cel mai bine de ce avem nevoie, la fel cum avem o alergie faţă de reţete (fă aia şi aia şi te vei mântui!).

LINK 2 : Claudiu Ciobanu scrie despre Fisa postului unui merchandiser, foarte util celor care sunt in cautarea unui job ori, doar pentru a-si clarifica unele notiuni din zona FMCG, unde Claudiu este pe felia lui, avand o serioasa expertiza.

LINK 3Stefan Murgeanu vine cu o propunere pentru cei care sunt in cautarea unor surse pasive de venit si, ne recomanda Quirky - un sistem numit social product development. Avand in vedere ca avem nevoie ca aceste surse alternative sa fie cat mai de incredere, stabile, sa necesite cat mai puţine resurse (timp, bani, idei).



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)