miercuri, 13 aprilie 2011

AEPADO ofera 10 burse pentru tineri !




AEPADO este o organizatie nonguvernamentala, non profit si de tineret al carei scop este promovarea si apararea drepturilor tinerilor in context european.

Asociatia Europeana Pentru Apararea Drepturilor Omului selecteaza 10 tineri, cu varsta cuprinsa intre 15-21 ani, pentru programul european ,,JUMIGG – Tineri multiplicatori impotriva violentei


-bursa lunara 100 EUR pe tot parcursul implicarii in proiect
-certificate de participare la modulele de training
-participare gratuita si acoperirea tuturor costurilor aferente

Termen limita candidaturi: 25.04.2011.

 

Obiective : promovarea tinerilor capabili de performanta, promovarea si apararea drepturilor omului, promovarea valorilor nationale in context european si a valorilor europene in context national.

Activitati Principale : cursuri/programe de formare, conferinte, intalniri ale factorilor de decizie in politici de tineret, publicatii in domeniul tineretului, evenimente culturale si caritabile, schimburi de tineret, advocacy si proiecte transfrontaliere.

Proiectele sunt axate pe urmatoarele teme : educaţia, cultura, dialogul intercultural, prevenirea si reducerea consumului de stupefiante, protectia sociala si apararea drepturilor omului.

Multa bafta, din partea mea, celor ce veti aplica ;)

4 comentarii:

  1. se pare ca sunt destul de ... expirata pentru acest proiect ..... varsta ma omoara ... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Stanica, poti spune si tu ca ai 20 de ani si cateva luni :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu te felicit ca postezi asa ceva, ca in-formezi :)

    RăspundețiȘtergere
  4. incerc sa dau o mana de ajutor, tinerilor interesati de joburi care le pot schimba cariera, imbunatati CV-ul, ori deschide oportunitati !Teo, multam fain, pentru aprecieri ;)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)