sâmbătă, 23 aprilie 2011

Pasti Frumos si Linistit !

DECI IN CONCLUZIE, FIE CA, SA SIMTITI, DECAT : sunt pierdut intre atatea clisee pascale si sms-uri tipizate ! Va multumesc, celor care NU imi trimiteti mesaje dar aveti un gand curat si sincer, pe care mi-l dovediti in fiece zii, nu doar de Sfintele Pasti ! Ori, celor care scrieti un mesaj simplu si nu compus pentru intreaga lista !

Intentionam, sa NU scriu ceva special, zilele acestea ! Desi suntem oameni de online, putem tanji dupa-un binemeritat "offline pascal" ! In schimbul unor lucruri care sa ne aduca aminte de copilarie si forfota din bucatarie : miros de cozonac dospit, oua inrosite, pasca aburinda... Serile cu denii, joia celor 12 evanghelii si vinerea prohodului au trecut, in asteptarea Invierii de-a treia zi !

Renuntati, pret de cateva zile, la cadoaiele de la iepuras-coconas, fantezii gastro-intestinale cu mielul smotocit si tavalit in stufat ori caltabosii grei la stomak ! Sa incercam, alaturi de cei dragi, trairi simple, sincere, nefatarnice !

Sfat 1 : Mancati molcom, Farmacia 24 Focsani nu mai e deschisa non-stop :-)

Sfat 2 : nu aprindeti tigara de la luminare, e de pork sa faci asta !

Sfat 3 : Hai sa NU mai "pastem fericiti" !



3 comentarii:

  1. Nici eu nu agreez mesajele "pentru o listă întreagă" ! Un Paşte Fericit îţi doresc , alături de familie !

    RăspundețiȘtergere
  2. Paste fericit Dane, tie si tuturor celor dragi tie! Sanatate si sa auzim numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Julia : Multam fain pentru vizita, urare si va urez aceleasi ganduri frumoase si sincere ! sarbatoare linistita si sa fie mai bine :)@Valy : un Pasti frumos alaturi de sotie si mandra ta ce amica !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)