vineri, 17 iulie 2009

3 LINKURI pentru UICHEND !

Ideea, avuta cu ceva vreme-n urma, continua, dupa o pauza datorata unor probleme tehnice si sesiunii recent incheiate ! Click pe urmatoarele linkuri, pt a citi ceea ce va propun pt saptamana asta ! In mare, ideea este ca nu reusesc mereu sa citesc chiar tot ce-mi propun, de pe blogurile pe care le urmaresc si-mi salvez unele linkuri in browserul meu. Sau, retin unele articole mai bune si, le recomand, dupa ceva vreme, pt a rasplati pe autorul lor, postandu-i linkul si felicitandu-l, prin intrarea in TOP 3 al linkurilor de uichend ! Iata, nominalizatii, pt saptamana aceasta :

LINK 1 - un articol cu greutate, semnat de catre Ovidiu Ohanesian, pentru Jurnal de Gherila ! Este vorba despre un document şocant remis Asociaţiei Magistraţilor din România (AMR) de către fostul procuror şef adjunct al DIICOT Angela Ciurea în urmă cu numai câteva zile. În documentul cu pricina fostul şef al DIICOT mărturiseşte cum şefii săi o determinau să ancheteze pe criterii pur politice fără vreo legătură cu Codul Penal sau cu infracţiunile de care este răspunzătoare această structură de „elită” a Parchetului General. Şi este vorba de dosare strict secrete, după cu precizează distinsa magistrată. Dacă cineva se mai îndoia de cum se lucrează la DIICOT iacă-tă avem dovada. Instituţiile ţării sunt făcute preş în faţa unor indivizi trecători prin lume.

LINK 2 - din Ziarul Financiar, un amic mi-a recomandat urmatorul articol : "Jur sa-mi daruiesc toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului roman." Asa a inceputul mandatul fiecarui ministru din Cabinetul Boc. Rezultatul dupa 6 luni : o scaderea economica de cel putin 16 miliarde de euro si o datorie publica externa mai mare cu 20 mld. euro. Economia se adanceste rapid in recesiune, prognozele picand una dupa alta in fata statisticilor care indica inrautatirea situatiei de la o luna la alta, fara ca Guvernul sa fie capabil sa reactioneze prin masuri coerente care sa redea increderea mediului de business.

LINK 3 - de pe blogul lui Codrin Scutaru, am retinut un articol, nu doar amuzant, cat si actual, printr-o paralela facuta intre celebra melodie din adolescenta noastra : Mr President - Coco Jambo, cu unul dintre actorii politici mioritici ! Apropos, ideea din articol, e f buna, merita continuata, de catre oricine dintre noi, si cu alte melodii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)