sâmbătă, 18 iulie 2009

Liberty Parade 2009 Romania !

Urmariti aici LIVE !

De cand am inceput blogging-ul, am incercat sa abordez si sa acopar majoritatea evenimentelor importante ce-au avut loc in Romania, in zona muzicii dance. La multe concerte am participat, asa cum o s-o fac si anul acesta la The Mission Dance Weekend (invitati Armin van Buuren si Tiesto). Dar, despre asta, voi detalia, in viitorul imediat apropiat !

Iata, cum a fost la LIBERTY PARADE 2008 ROMANIA !

Azi 18 iulie 2009, va avea loc evenimentul dance al anului, LIBERTY PARADE . Explozie de muzica, lumini si lasere in compania unor nume mari ale muzicii electronice, Ferry Corsten si Planet  Funck.

Caravana pleaca dupa amiaza, la 16.30, pe traseul Olimp – Neptun – Jupiter – Cap Aurora – Venus – Saturn. Petrecaretii costumati in fel si chip, cu peruci si ochelari de soare, vor dansa in camioane, pe beat-urile DJ-ilor Christian Green, Emil Lazaria, Dan Ene, Paul Damixie, Treitl Hammond, Carlos & JASC, Cristi Stanciu si ale DJ-itei Vibe FM, Vika Jigulina, cea mai incendiara prezenta la butoane
La ora 19.30, toata lumea este asteptata pe Liberty Parade Arena, pe plaja dintre Venus si Saturn, unde startul petrecerii il va da NTFO.
Organizatorii au impus si o tinuta obligatorie pentru petrecareti : cravata la pantaloni scurti roz, accesorizati cu fluiere, ochelari de soare si freze multicolore, costume de baie, casti de motociclist, clapari fara schiuri, evantaie si kimonouri sau armuri medievale.
Dupa un inceput in forta, fanii muzicii dance se vor dezlantui pana la rasaritul soarelui chiar pe plaja, la un eveniment incendiar cu un line-up de exceptie: DJ Optick, Vali BARBULESCU, DJ Allen, DJ Andi si Liviu Hodor (Request 629), Raoul Rusu, Lucian Barbulescu si Hermannstadt Collective.

Pentru prima data in istoria Liberty Parade, imnul celei mai tari petreceri dance a anului (pe plaiurile noastre mioritice) a fost realizat impreuna cu un star international : Tara McDonald.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)