marți, 14 iulie 2009

Hrebenciuc vs Mitrea vs Oprisan !

Ziarul de Vrancea prezinta opinia lui Viorel Hrebenciuc fata de colegul sau de partid, Miron Mitrea : "...Viorel Hrebenciuc sustine ca senatorul PSD de Vrancea ar face jocurile lui Traian Basescu, iar valurile iscate pe blogosfera nu sunt menite decit sa creeze tensiuni in PSD". Trebuie mentionat faptul ca reactia lui Hrebenciuc vine in urma unui articol scris pe blogul lui Miron Mitrea !



Viorel Hrebenciuc "Guzganul Rozaliu" e harsit tare, e meserias in ale politichiei mioritice. Dar, de ce nu ne spune, ce parere are despre Oprisan si cum se gudura el pe langa Basescu de cand a ajuns "Presedinte-Jucator" ?!



De exemplu, episodul din 2006 cand, Oprisan a fost salvat de Basescu (pe filiera Blaga-Vraciu-Oprea) in scandalul acelui an, legat de posibila pierdere a sefiei Consiliului Judetean Vrancea de catre Oprisan ! Apoi, desele vizite facute in Vrancea, ultima intalnire Oprisan-Basescu fiind cu intregul cabinet de ministrii ai Romaniei, pe 24 ianuarie 2009 la Focsani ! Intelegem, ca Miron Mitrea "Manivela" o da cu Basescu ca sa se scape de cateva probleme ! Dar, Oprisan, pentru care motiv face joc de glezne pe langa Base ?



Noi, cei necarati de microbuze si nepusi "pe primul loc" de Oprisan, asteptam sa vedem ce mai pui la cale, nea Viorele ! BTW : e o decizie inteleapta a lui Crin Antonescu, sa-l numeasca sef de campanie pe Romeo Stavarache ! Primarul din Bacau, fiind cel care l-a pus la punct pe marele guzgan rozaliu al politichiei mioritice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)