vineri, 24 iulie 2009

3 LINKURI pentru UICHEND !

LINK 1 : Coke Live PENINSULA, ce se desfasoara la Targu-Mures, il are ca invitat al zilei de azi - Vineri - 24 Iulie 2009 pe DJ TIESTO, cel care ne-a mai vizitat tara anul asta, asa cum v-am anuntat la vremea respectiva ! Pentru cei care se considera "FAN TIESTO", le propun, un mic test de verificare a cunostintelor ! Distractie placuta celor care veti merge la "Peninsula", asa cum o sa ma distrez si eu la Tiesto pe 01 August la "Mission Dance Week-end" ! Asta dupa ce, cu o seara inainte, voi fi venit dupa un concert memorabil al lui Armin van Buuren, alaturi de amicii mei Bogdan si Dragos !
I can't hardly wait for it ! Numaratoarea inversa, pentru uichendul viitor, a inceput...




LINK 2 : un interviu cu un tanar politician, aflat in ascensiune, ce-si propune sa aduca in atentia noastra, "politica bunului simt", asa cum detaliaza si pe blogul personal. Este vorba de Alina GORGHIU, intervievata de catre o Revista pe care v-o recomand, se numeste Q-Magazine si, se identifica, cu excelenta ziarista Floriana Juncan. V-am mai vorbit, ceva vreme-n urma, de-un alt interviu excelent luat si lui Crin Antonescu.


LINK 3 : un articol bun, scris de Codrin SCUTARU, pe blogul lui, despre ceea ce va fi evenimentul acestui sfarsit de saptamana, iminenta intrare in cursa electorala a lui Sorin OPRESCU ! In legatura cu postarea lui Codrin, va anunt ca, ultima emisiune "Zig-Zag" (Antena 3) a "oracolului din Gagesti" - Ion CRISTOIU, de la trustul mogulului "Felix Motanul", va dura circa 3 ore si-l va avea ca unic invitat pe "Doctorul", care va raspunde, se pare, exclusiv la intrebari cu caracter politic. E posibil, sa asistam, la o emisiune incendiara, care sa prefateze candidatura lui Oprescu, asa cum ne tot bate la cap si Dan ANDRONIC, de ceva vreme ! Asa ca, fiti pe faza, duminica !

6 comentarii:

  1. Intre timp Oprescu a anuntat ca nu vrea sa candideze si i-a dezumflat bomba lui Cristoiu. Asa ca piticul din Gagesti a adus-o in emisiune si pe Sorina Placinta. Care a vorbit o ora fara sa spuna nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre lincul 1: Nu sunt fan Tiesto, dar apreciez muzica buna, iar Tiesto este clar incadrat in aceasta categorie. Despre lincul 2: Foarte interesant interviul cu o tanara si promitatoare politiciana liberala.Despre lincul 3: Problema candidaturii lui Oprescu la presedintie, este foarte dezbatuta in ultimele zile. Primarul Bucurestiului, in ultima emisiune a lui Ion Cristoiu la Antena3, a cerut un ragaz pentru a isi pune ordine in ganduri si a putea lua o decizie in privinta candidaturii.O parere personala, locuitorii Bucurestiului si-au dat seama ca Oprescu nu este aceea solutie salvatoare pe care toti o asteptau, nu cred ca ar trebui sa intre in lupta pentru fotoliul prezidential daca tine la moralul sau.Despre tine: Multumesc pentru aprecieri. Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Ionel Sclavone : initial se anuntase unic invitat Sorin Oprescu ! Am urmarit putin din emisiune si-am vazut ca a adus-o si pe d-na Placinta ! Nu vreau sa fiu rautacios cu senatorul din VN (proaspat ministru) dar, urmarind emisiunea, n-am putut sa nu observ cat se pisicea pe langa Ion Cristoiu. Bine, nici piticul pitifelnic din Gagesti n-a deranjat-o !Apoi a urmat ceva despre Ceausescu cu un invitat ce nu m-a interesat !Iar Oprescu, nu stiu ce ati vazut dvs, dar a zis ceva de genul "ma gandesc sa candidez" ! eE drept ca in Oficiousul (Ev Zilei) de Vineri, aparuse o stire cum ca Oprescu nu mai doreste sa candideze ! Detaliile date de Oprescu in emisiune, sunt suficiente sa ne faca sa fim convinsi ca SIGUR va candida ! Ce-l deranjeaza pe el, e ca nu stie cum sa se scoata in fata electoratului bucurestean Mare smecherie, de parca Basescu, nu mai putea de bucuresteni cand a candidat !aveti si linkul mai jos, care confirma ceea ce se cam anticpa pe mai multe bloguri, nu doar pe al lui Andronic !http://www.antena3.ro/stiri/politica/oprescu-nu-exclud-candidatura-mea-la-prezidentiale_76605.html

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Gabi : imi place mai mult ARMIN ! Interviul cu Alina : mai conteaza si unde a aparut, o revista pe care, personal, o apreciez f mult : Q-Magazine ! Cat despre Oprescu, hai sa o spunem pe fata : intra in joc ca sa ii faca jocurile lui Nea Nelu' Cotrocelu' (Iici) care-l doreste pe oprescu candidat si, nu pe Geoana ! Si, in plus, ca sa ii dea o mana de ajutor lui Crin Antonescu ! Oprescu clar NU vrea dar, se fac unele presiuni, pt a candida ! Nu conteaza cine le face, sunt acei baieti discreti din culise ! Merci si eu de aprecieri, succes cu blogul !

    RăspundețiȘtergere
  5. Intre timp, o sa se faca sondaje tot mai multee si mai variate, pe care "doctorul" trebuie sa le analizeze cu atentie.Strategia e simpla: dispersia voturilor cu orice pret, in cat mai multe parti si apoi repetarea scenariului din 1996, locurile urmatoare il fac presedinte pe locul 2, pe challengerul legitim(at).Crin e afectat dar are un atu si anume revenirea lui "Rocky" in echipa lui, marcand reunirea liberalilor "sub aceeasi flamura": http://codrinscutaru.blogspot.com/2009/07/revenirea-lui-rocky-tariceanu.htmlP.S. Mersi de aprecieri!

    RăspundețiȘtergere
  6. f buna observatia asta cu "repetarea scenariului din 1996" ! DA, se pare ca spre asta vom merge ! dar, mai e posibila o chestie : sa zicem ca Oprescu tine tara cu sufletul la gura (asa cum spune si Cosmin Dima) dar, nu-si anunta candidatura si, pe final, spune ca il sustine pe unul sau altul, probabil pe Crin ! Caruia ii va transfera incredere si voturi ! ideea este tinerea lui Geoana mult sub scorul PSD. Lucru la care va ajuta si Ilici cu Nastase,nu neaparat pt simpatie fata de Crin ci, pt unele polite ce trebuiesc platite lui Geoana 1 Eu zic, ranile de dupa Marele Congres, raman inca deschise ! Se vor inchide dupa ce-l vor debarca pe Geoana. Ar putea fi luat-n calcul si-o posibila lovitura prin recul, aplicabila lui Vanghelie ! Cat despre Guzganul Rozaliu, sa fim seriosi ! Desi, aparent e cel mai mare sustinator al lui Geoana, 'Nea Hrebe se suceste primul cand ii miroase ceva suspect ! Nu ? Cum spunea cineva "agenda o va face Oprescu" si nu Basescu, in toamna asta ! Ideea e : care va fi primul Independent ce se va inscrie in cursa ? Basescu sau Oprescu ? Eu zic, Basescu !

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)