marți, 16 iunie 2009

Ce inseamna "Political Correct" la www.POLITICO.ro ?

Aveti mai jos un mod de a trata un articol, din partea unui sait recent aparut, mentionat frecvent in ultimile 2 luni, in legatura cu cateva sondaje de opinie. Dorind sa prezinte o stire legata de amenzile aplicate de CNA, au afisat o poza cu regretatul director al CNA - Ralu Filip ! N-am reusit sa fac altfel trimitere la articol, nu sunt foarte iscusit in a manevra partea tehnica a blogului, incat mi-am permis sa copiez esentialul. Restul, puteti sa comentati voi !

Inca ceva - administratorii saitului nu au nici cea mai mica grija de a relationa cu cititorii. De asemenea, daca n-ai ce face si vrei sa postezi un mic comentariu, mai degraba iti iei gandul de la asa ceva. Iti cer sa introduci cateva litere, apoi iti da o multime de erori. Intr-un tarziu, am reusit si eu sa postez Luni dimineata si, sa le atrag atentia. Constat ca nu si-au insusit eroarea cu poza aceasta, ceea ce, face si mai justificabila abordarea mea de azi, in legatura cu non-profesionalismul si incorectitudinea celor de la www.POLITICO.ro

Hai sa va zic eu cum puteti proceda stimabililor ! Mergeti pe Goagal, Gugle sau cum naiba il mai cheama (Vanghelie stie), tastati "CNA", obtineti adresa saitului acestei instituitii si veti constata ca Presedintele CNA este Rasvan Popescu ! Simplu, "piece of cake", cum spune neamtul ! N'asa ca era greu ?

Linkul catre acest articol il gasiti AICI !

CNA a dat in campanie amenzi de 70.000 lei

Trimite pe Yahoo Messenger Printeaza Trimite email

Valoarea totala a amenzilor primite de televiziuni si radiouri in campania electorala pentru europarlamentare a ajuns la 70.000 lei, potrivit unui comunicat al Consiliului National al Audiovizualului (CNA). Institutia a aplicat noua amenzi si 31 de somatii publice. CNA a monitorizat modul in care cele 12 posturi de televiziune centrale si 57 de posturi de televiziune locale, 3 posturi de radio centrale si 8 posturi de radio locale au reflectat desfasurarea alegerilor, majoritatea posturilor neincalcand cadrul legal.

In comunicat se mai precizeaza ca sanctiunile au limitat, in mare masura, derapajele de la prevederile legale constatate initial si au contribuit la desfasurarea unei campanii electorale echitabile si echilibrate pentru toti competitorii. Nu s-au inregistrat plangeri referitoare la modul in care CNA a gestionat aceasta campanie electorala.

„CNA a desfasurat, in aceasta perioada, o activitate intensa care a avut ca principale obiective asigurarea respectarii prevederilor legale, si, in egala masura, a intereselor electoratului - de a primi informatii corecte, competitorilor electorali - de a se face cunoscuti si de a-si prezenta ofertele electorale, precum si ale radiodifuzorilor - de a-si exercita drepturile si responsabilitatile care decurg din profesiunea de jurnalist”, mai precizeaza sursa citata.
Data:12-06-2009
Acest articol a fost citit de 30 de ori.

1/5 stele (1 vot)

7 comentarii:

  1. Codrin, e lipsa totala de profesionalism din partea lor !si, am zis-o, am postat luni dimineata incercand sa le atrag atentia, dupa 24 ore nu au luat nici o masura !cum sa nu ai o poza cu Rasvan Popescu, sau alt membru al CNA, sau cladirea institutiei sau...orice altceva decat poza regretatului Ralu Filip ? e JENIBIL...nu penibil !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, este jenantă și gafa asta, dar aveți idee câte PR-iste trimit mailuri, invitații, reviste etc celor dispăruți? :)Să le trăiască șefii pricepuți la toate ...Și încă una bună: la un post tv cultural (”nu spui care”), se difuza o știre cu Günter Grass, dar în imagine era ...Gabriel García Márquez!Credeți că s-au bucurat când li s-au făcut observații? Ei, aș...

    RăspundețiȘtergere
  3. acele PR-iste nu fuck decat sa-si dea proba incompetentei cu care au fost angajate...acel post tv, la care faci referire, probabil e cel public-national si, e o mare problema, cu ei, cand fuck eorile pe bani publici ! daca se autofinantau, era altceva ! oricum, nu stiu sa-si atraga un public pt ca n-au lucrat la imagine si, emit judecati de valoare verificate doar de ei, in lipsa unor audiente cat de cat multumitoare ! multam fain de visita, de exemplele date si de forma de politete din comentariul tau. aici, ne adresam amical, indiferent de varsta, atat timp cat primeaza argumentele ! te mai astept, cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  4. multumim pentru observatii.am reparat din disfunctionalitati si pregatim surprize;)Cu stima,Roxana T

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Roxana T : dupa foarte mult timp, a aparut, iata, o reactie, fata de un subiect ce m-a intristat, la acea vreme ! Nu e tarziu, niciodata, sa recunosti, cand gresesti !Cat despre "surprizele" ce ni le pregatiti, dati-mi voie, respectuos, sa fiu ceva mai precaut! Totusi, o sa incep sa va urmaresc, din nou, in curand ! Dupa acest episod, sincer, am renuntat ! Sperand sa nu ma insel, va doresc succes!

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)