sâmbătă, 6 iunie 2009

3 Linkuri pentru Uichend !


LINK 1 : Cand o persoana sau un blogger devine jurnalist ?
In calitate de bloggeri, ne-ar interesa subiectul si-am putea gasi un raspuns, la aceasta intrebare, pe blog la DYUTZZA. Profesorul George Gladney de la Universitatea Wyioming (USA), Departamentul de Comunicare si Jurnalism, este cel care a prezentat acest curs foarte interesant, la Centrul pentru Jurnalism Independent.
LINK 2 : un articol emotionant (de la tinerete la maturitate)!
Daca nu v-ati salvat in browser la favorite sau in blogroll-ul vostru, acest sait/blog...va recomand cu prietenie s-o faceti ! Multi vorbesc despre bloguri de top (zoso, cabral, piticu). Sincer, le-am frunzarit pe toate sa vad care-i spliul, is ok pentru un anumit public, nu pentru mine. Ma regasesc, mai bine in articolele scrise de DONO de altfel, un blog aflat si el in top, intre primele 10-20 din Romania.

LINK 3 : Cum putem da "tzapa" statului prin programul "prima casa"!
Practic, puteti face o afacere f buna, cu un amic cu care sa va impartiti niste multe mii de iEpUROi, dati, cu o mare "generozitate" de catre actulul Guvern Incompetent BOC-anila ! Tot vin alegerile si n-aveau cu ce sa ne mai prosteasca, incat sa credem, ca le pasa de faptul ca n-avem locuinte, ca nu putem accesa credite iar bancile is niste camatari cu acte in regula ! Articolul este scris de catre KHRIS, in general pe blogul lui gasim dezbateri asupra temelor economice, cu foarte mare acuratete ! Va recomand si acest blog, sa-l mai parcurgeti, daca va intereseaza aceste abordari despre economie, in general !

PS 1 : Toate linkurile prezentate mai sus, fac parte din blogg-roll-ul meu.
In aceasta situatie, am facut si, voi mai face, frecvent recomandari !

PS 2
: Avand timp f putin la dispozitie Duminica si, revenind spre seara, pentru a vedea exit-poll-urile...ne vom revedea, saptamana viitoare ! Cu analize asupra campaniei, comentam procentele partidelor si trendurile !

PS 3 : Daca NU aveti suficiente argumente sa NU va prezentati la vot, va invit, cu respect SA VOTATI ! Per-a-contrario, sa stati acasa ! Voi decideti, dar ganditi-va la un aspect : desi dezamagiti de politicieni, voi aveti prezumtia de a vota in cunostinta de cauza, decat cei dusi cu autobuzele, momiti cu bani, premii sau alimente ! Vreti sa va decida acestia soarta ? Ganditi-va cateva minute, apoi luati decizia corecta !

Uichend placut, zambete si soare !

2 comentarii:

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)