luni, 14 mai 2012

Romanii au Talent : POZE NUD in Click si CanCan !





Recunosc - pentru prima data ma uit si eu ieri seara, la o Finala din emisiunea care se pare ca rupe audientele Romanii au Talent ! Asa, pe scurt : niste finalisti ('fo 15, parca) au incercat sa impresioneze juriul - Andi Moisescu, Anda Maruta si Mihai Petre - cu telentele lor prea-minunate !

Dintre acestia, in mod clar, niste 3 dintre acestia s-au duelat pentru premiul cel mare - decat vreo 120.000 de iEpUROi - nu foarte multi din cat incaseaza Adrian Sarbu din publicitate. 

La urma urmei, sms-urile date de unii, au zis asa :
- locul 1 : Cristian Gog - "mentalistul" sustinut de retele sociale : Twitter si Facebook l-au mediatizat incat am decis sa urmaresc finala de sambata seara. Acesta si-a oprit inima sa mai bata pentru cateva secunde si a facut un truc cu o servieta.


- locul 2 : Mihai Petraiche - "dansator de break-dance" : nu m-a sensibilizat, dar a facut un efort evident de a se auto-depasi, dupa un accident grav suferit, dovedind o vointa fantastica.
 
- locul 3 : Cristian Leana - "tocilarul" (cu upgrade la "soarece de biblioteca") - un pusti genial cu talentul de a face un Cub Rubik, cu o singura mana legat la ochi, in cateva secunde - timp in care unii n-ar putea sa isi rosteasca CNP-ul cursiv.

Dupa emisiune, 2 mizerabile publicatii : Click si CanCan au aratat poze nud ale lui Mihai Petraiche dintr-un video-chat. Paranteza : desi e digratios pentru un barbat asa ceva, nu e treaba mea de ce a pozat nud, cu cat a fost platit si de cine. Nu ma priveste viata altuia, cum n-am judecat (criticat, blamat, etc) nici sinuciderile Madalinei Manole si Malinei Olinescu. 

Nu vor disparea de pe tarabe Click si CanCan, pentru ca au cititori iar piata cere astfel de subiecte de scandal. Mentalitatile acestea, le vom schimba in urmatoarele 2-3 secole. Strict competitional : Gog a meritat sa castige, chiar si cu trucul desconspirat, numarul lui a fost peste cel al lui Petraiche.

Am uitat sa va arat pozele nud cu care am incercat sa va atrag in titlu !
Cei care nu ati inteles ca video-chat nu e prostitutie : haidi, pa ! 

Va mai recomand : Arhi si Vali Bosioc !
Sursa pozei dinsus : Adevarul.



4 comentarii:

  1. Salut - sunt Gabi !Şi eu cred ca băiatul ăsta din Cluj merita sa castige cu numărul sau de magie.păcat ca se arunca cu noroi in cel care a dansat. nu cred ca trebuie judecat ca a pozat şi a luat nişte bani pt ăsta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dislike,m-a dezamagit groaznic juriul, din cauza lor s-a ajuns unde s-a ajuns. daca ar fi facut alegeri potrivite si daca ar fi apreciat si ar fi dat exemplu telespectatorilor cu oamenii care intradevar au talent innascut nu dobandit poate asa ar fi castigat cine trebuie. Al doilea esec la Romanii au talent.

    RăspundețiȘtergere
  3. misto articolul :)cat despre concurs,a castigat cine trebuia sa castige,adica cel mai votat concurent de la Romanii au talent. eu nu am dat nici un fel de vot,asa ca nu ma voi pronunta nici pro,nici contra. tin doar sa mentionez faptul ca la sfastitul zilei toti s-au bucurat de o promovare foarte buna si depinde doar de ei ce vor face in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Gabi : eh, mai sunt destui romanashi care citesc astfel de fituici mizerabile si se vand percum painea calda aceste scandaluri.@ Te doare mintea : si cam cine crezi ca merita sa castige ?@ Adi : pe Gog l-a sustinut si promovat f tare online-ul.@ALL : o sa public, daca va intereseaza, secretul trucului lui Gog cu servieta :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)