miercuri, 23 mai 2012

Degustare de vinuri - Primavara in Rose !





"Primavara in Rose" vine astazi si in judetul Vrancea unde va prezenta principalii producatori si importatori de top din Romania. Vorbim, in acest caz, despre domeniul acesta tare fain dar usor cam nepromovat in Romania : piata in crestere a vinurilor bune ce se confrunta cu una mai mare - cea a vinurilor contrafacute.

Ne laudam cu vinurile noastre, ne apreciaza piata europeana si mondiala, dar cand vine vorba despre vinul romanesc, ne asteptam sa fie ieftin si bun, asa cum suna un slogan des uzitat, frecvent inselator.

S-au alaturat acestui proiect tare fain de promovare a vinurilor rose : Cramele Recas, Crama Oprisor, Crama Ceptura, Cramele Halewood, Budureasca, Petro Vaselo, Domeniile Urlati, Vincon Vrancea, Heinrig Distribution si SmartDrinks.ro.

Din data de 05 Mai 2012, timp de o luna de zile, vor putea fi degustate 15 de sortimente de vin rose la preturi speciale, in Bucureşti, Iaşi, Cluj, Braşov, Focşani şi Craiova.
Scopul acestei actiuni e de a genera o mai mare vizibilitate, de a stimula si de a educa consumatorul in vederea unei pozitionari superioare a vinului in obiceiurile acestuia de consum.

Colegul meu din Blogosfera Vrancea : Alin Ionita pune si de aceasta data Punctul pe Vin si ne ofera lista cu Vinurile Primaverii in Rose (foto mai jos) !

Campania Primavara in rose se va bucura de semnalizare prin roll-up-uri, fete de masa personalizate, ospatari "accesorizati" in roz, insigne, sticle de rose expuse in frapiere transparente si multa promovare media. 

Clientii imbracati in roz
au ocazia sa castige premii dedicate special campaniei. Proiectul ofera publicului posibilitatea de a se bucura de vinurile rose participante in campanie la preturi speciale si sa afle istoria si secretele acestui tip de vin.


Vinurile inscrise in aceasta campania Primavara in Rose vor fi grupate in 2 categorii de preturi si vor fi disponibile atat la sticla cat si la pahar. Pe toata durata de desfasurare a campaniei, locatiile partenere vor afisa meniuri speciale care vor prezenta vinurile inscrise in campanie si vor informa publicul in legatura cu caracteristicile vinului rose (cum se produc, asocieri gastronomice).




2 comentarii:

  1. Am fost si eu la o degustare de vin al Recas http://www.cadouriperfecte.ro/degustare-de-vin/86-degustarea-vinurilor-de-recas-voucher-cadou.html si a fosu minunat! Imi pare rau ca am pierdut acest eveniment frumos, sper sa se mai repete sis a ne anuntati. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sa inteleg, ca esti dim Recas ? cand vom mai avea in Vrancea evenimente similare voi scrie din timp spre a avea cunostina :) lasa-mi o adresa de Facebook spre usurinta in comunicare ! sau, mai bine, da-mi un ADD la profilul meu : http://www.facebook.com/TrofinDan

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)