joi, 17 mai 2012

Primavara in Rose la Focsani : Sorste Fashion Center !





Campania "Primavara in Rose", desfasurata de revista Vinul.Ro, care este deja una de succes in restaurantele bucurestene, ia tot mai multa amploare la nivel national. 

Vrancenii sunt asteptati Miercuri - 23 Mai 2012 - ora 18:00, la Sorste Fashion Center (Bulevardul Bucuresti nr 12 - Focsani) pentru a ne bucura impreuna de un pahar de rose din selectia de oferte speciale (incepand de la 9 lei / paharul).

S-au alaturat acestui proiect tare fain de promovare a vinurilor rose : Cramele Recas, Crama Oprisor, Crama Ceptura, Cramele Halewood, Budureasca, Petro Vaselo, Domeniile Urlati, Vincon Vrancea, Heinrig Distribution si SmartDrinks.ro.

 Vinurile Primaverii in Rose :
- Rose de Purcari 2011 – Crama Ceptura
- Beciul Domnesc 2011 – Vincon Vrancea
- Caloian Rose 2011 – Crama Oprisor
- Castel Huniade Roze 2011 – Cramele Recas
- Bendis Brut 2011 – Petro Vaselo
- Byzantium Euxine Rose 2011 – Cramele Halewood
- Single Vineyard Selection Scurta Pinot Noir Rose 2011 – Cramele Halewood
- Sole Roze 2011 – Cramele Recas
- Budureasca Rose 2011 – Budureasca
- Urlati Rose 2011 – Domeniile Dealu Mare Urlati
- Pink Pearl, Perle di Piera Rose Cuvee – Piera Martellozzo
- Faustino V Rioja – Bodegas Faustino Oyon
- Pere Anselme 58 Cotes de Provence – Pere Anselme
- Grenache Rose Gallo 2011 – Gallo
- Freixenet Cordon Rosado Seco – Freixenet

Cu aceasta ocazie, somelieri si jurnalisti ai revistei Vinul.Ro vor sta la dispozitia invitatilor in cadrul celui mai mare eveniment local desfasurat pe perioada campaniei. Primavara in Rose este un proiect de promovare al consumului de vin rose si al stilului de viata asociat acestui produs.

Comunicat preluat de pe pagina evenimentului creat pe Facebook pentru judetul Vrancea ! Puteti accesa si distribui toate aceste linkuri din articol si, sa va exprimati disponibilitatea, de a participa la acest eveniment deosebit ce are loc si in Focsani  :)

4 comentarii:

  1. Interesantă aceasta idee de a promova astfel de vinuri rose. Nu am mai auzit până acum de astfel de prezentări in oraşul nostru. O sa discut şi cu colegi mei de la munca de informaţia pe care ne-ai prezentat-o azi. Mă gândesc sa mergem şi noi la Primăvara in rose :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Tudor, am o zi incarcata la munca si mai trebuie sa merg la ziua de nastere a unui prieten. nu stiu daca voi ajunge, din pacate. dar m-am alaturat demersului pentru promovarea acestui eveniment deosebit si sper sa fie o reusita :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Gabi : ma bucur si sper ca informatia adusa de mine sa iti aduca pe agenda participarea la un eveniment deosebit. ceea ce i-ar multumi si pe initiatorii acestui demers, organizatorii din Focsani si pe mine ca promovez ceva fain si obtin feedback :)

    RăspundețiȘtergere

Va invit sa va exprimati opiniile, cu argumente, bun simt si umor :)